Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Ben askerdeyken hızlı tren yaptılar, havalanından şehir merkezine kadar geliyor. Ha çok ucuz olup amacı başka olan oteller de olmaz ama uygun kalacak yer bulunur. Ben bizde misafir edeyim diyeceğim ama biz evde kalabalık kalıyoruz, henüz okulu bitirmemiş öğrenciliğe devam edip evde kalan arkadaşlarım var mı onu öğreneyim.

Ben sabah gitmiştim 7-8 arasında, akşam 7 gibi bitmişti işlemler. Tabi daha önceden gelenler vardı, geceden yazdıranlar vardı onlar erken girdi çıktı. Ama ben Narlıdere'de girmiştim sen Gaziemir'de gireceksin sanırım.

İzmir'de gezip göreceğin, illa ki şunu da gör diyeceğim pek bir şey yok, genel anlamda gezeyim diyorsan kal. Güzel şehirdir İzmir, bir yerini bir yerinden ayırmam.

Ne istiyorsun, kısa dönem mi uzun dönem mi? Sonuçtan haberimiz olur mutlaka ve geldiğinde de ben seni bulurum görüşürüz mutlaka.
Abi güvenilir bir yer olması lazım. Ben de araştırıyorum, adam 20 liraya kalırsın demiş ucuz etin suyu diye laf var biz kalitemizden ödün vermeyelim.

Benimki Gaziemir'miş, seninki gibi olursa fena, ben dönüş biletini 18.00'e alsam kaçma ihtimali çok yüksek. Bir de sen hangi gün gittin sınava, ilk gün yoğun oluyor diyorlar ?

Kısa istedim, uzun çıkması zor zaten. Gözlük var, fizik de öyle sağlam değil. Kısa olursa Mayısta dönücem, havacılıkta sezon başlıyor hemen işe giricem. Plan bu. Görüşelim abi, bana uyar ama çok soru sorarım, askerlik gözümde büyüyor çünkü.