-
İki farklı taktikle oynamayı düşünüyorum. Biri geçen seneden aynen aktardığım Barca stili 4-3-3.
Anchor Man'imiz mentalite açısından da oldukça defansif, hücuma katılmıyor.
Deep Playmaker'ımız Xavi misali hücum gelişimlerimizde ilk topla buluşma görevini üstleniyor.
Advanced Playmaker'ımız Iniesta misali, hücumü seven, ataklarda yer bitirici kararı üstlenen bir konumda. Burda Doumeng değil de daha dünya çapında biri oynasa gol atmak ve attırmak yükünü fazlasıyla çekecekti. Doumeng'le ne kadar olacak göreceğiz.
Kanatlar Inside forward (A), santroforumuz Deep Lying Forward (A)
Kısa pas ve fluid oyunu tercih edeceğiz.
İkinci taktiğimiz 4-4-2 Fergie (Juventus kariyerini takip edenler hatırlayacaktır)
Diğer oyunun aksine yüksek tempoda direct pas yaparak oynuyoruz. Sol kanat alışılmışın dışında "cut inside" komutuyla oynuyor.
Hazırlık maçları
As kadromuzla takviye ettiğim DinamoII 'yi 3-0 yenerek başladık.
İkinci maçta Chiajna'yı 4-0 mağlup ettik. Chiajna'nın Romanya Birinci Lig takımı olduğunu sonradan öğrendim. Kendilerini tebrik etmediğim için oyuncular biraz bozuldu bu yüzden.
ACS Berceni'yi 3-0 mağlup ettik. Oyuncular kondisyon ve sakatlık sorunu çektiği için yeni kondisyoner getirttim ve takım doktorunu kovdum. Daha iyi antreman için birkaç iyi getirdik takıma.
Bir sonraki maçta Motor'u 4-0 yendik. Bu maçlarda 4-3-3 ile oynadık. Bazen ikinci yarılarda 4-4-2'ye döndük.
Son hazırlık maçımızda Polonia Bytom'u 7-0 yendik. 4-4-2 ile başlayıp öyle bitirdik maçı. Kaptan Ionel Danialescu bu taktiğin forveti olduğunu gösterdi.
Hazırlık maçlarında defansımız göz doldurdu. Zaten hiç gol yemememizden bellidir. Hücum hattında kahramanlar değişkenlik gösterdi. Nicuale, Doumeng, Dirar gibi oyunculardan genel olarak memnun kaldım.
Romanya Liga 1 maçları Petrolul maçıyla başlayacak. Hemen akabinde UEFA ön eleme maçlarında ilk rakibimiz Polonya'dan Slask. UEFA kupası kariyerimi geliştirmem, ismimi duyurmam için çok önemli. Gruplara kalamazsam tüm sezon yazmış gibi düşüneceğim. Ve tabi şampiyon olup, Ş. Ligine direkt gitmeyi de çok istiyorum.
Hadi bakalım, vira bismillah!
Mesaj Yetkileri