bunu çoğu zaman arkadaşlarla oyunla alakalı konuşurken de dile getiriyorum, bir kez de buradan söylemek istedim; ilerleyen versiyonlarda 'gelişim payı'na '5' değerini verirsek, bunun '4' ünün yapay zekaya ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Tamam temasal ya da grafiksel özelliklerin gelişimi tabiki iyi ama şahsen ben ve benim gibi birçok arkadaş yapay zekanın oldugu yerde sayıkladıgını düşünüyoruz. Kendi adıma bir örnek vermem gerekirse, Orduspor'u ilk yıl Süper Lig'de ilk altıya soktum. Cidden sakatlıklardan tutunda, finansal yetersizliklerle boğuşarak yaptım bunu. Fakat yönetim, deplasmanda Fenerbahçe galibiyetimden sonra dahi tepkisiz kaldı. Sezon sonu hedeflerinin çok üzerine çıkmış olmama ragmen, hemen ikinci yılda benden ilk beşe girmemi istedi. İyi de daha bir yıl önce 'düşürme takımı yeter' diyen siz değil miydiniz? Çıtayı dengesiz biçimde yükselttikleri gibi, bir de finansal olarak da hiçbir destek gelmedi.

Kısacası ben oyunu 2D de oynamaya razıyım ama 2012 olmasına ragmen tutarsızlık ve oyunun yetersiz zekası can sıkmaya başladı.

Yanan meşaleden çok, gelişimlere ve oyun seyrine göre tepki verebilen bir oyun zekası istiyorum.