Rizespor'da Şok

Teknik Direktör Kovuldu

Rizespor cephesinde beklenen gelişme yaşandı , çiçeği burnunda ki teknik direktör A.K kovuldu , Rizespor başkanının ve basın sözcüsünün yaptığı açıklamada '' Çok şans verdik , her mağlubiyet sonrası kendisini biz teselli ettik , kendisi Rizeli'dir , ama bazı şeyleride görmemiz gerek duygusallığa hiç gerek yok , çabuk adam harcayan bir kulüp değiliz , şartlar bunu gerektirdi bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz'' dedi.

Arkamdan Vurdular

Yaşanan düellonun ardından laf atışması devam ediyor Rizespor'a büyük umutlarla Menajer olarak gelen A.K bekleneni veremeyince yönetim tarafından kapı dışarı edildi , eski teknik direktör ise bu duruma '' Her türlü sorumluluğu genç yaşımda aldım , uykumdan feregath ettim ama yaranamadım arkamı döndüğüm anda çevirmedikleri iş kalmadı , sustum sabrettim ama bir yere kadar Rizeliliğimle elbette gurur duyuyorum ,ama bi yandanda kendimizi düşünmemiz gerek '' dedi , öte yandan A.K Rizespor'un kendisine ihtiyac oldugunda tekrardan Seve Seve göreve gelebileceğini söyledi ,