-
15.Temmuz.2006, 15:40
Adnan Polat konuştu
Lig TV’ye konuştu
İkinci Başkan Adnan Polat yine iddialı sözler söyledi. Şampiyonluk kutlamaları için bulunduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Lig TV’ye açıklamalarda bulunan Polat, değişik konular hakkında şu görüşleri dile getirdi:
‘Çok sert tartıştık’
“En çok rahatsız olduğum konu, yönetimde sorun var havasının yaratılıyor olması. Özhan Bey’in herşeyden haberi var. Ondan habersiz, gizli hiçbir şey yapmadık. Tabii meydan boş kaldı ya, bazıları konuşmaya başladı. Okan’ı eleştirenlerin de, onun yaşında çocukları var. Yönetimde elbette farklı fikirleri olan arkadaşlar oldu. Çok sert de tartıştık. Ama hiçbir zaman istifayı bir tehdit unsuru olarak kullanmadım. Araştırdım, o kadar aşağılayıcı, kötü bir şey de yok ortada. Faruk Süren’in söyledikleri kendisini bağlar, sonuçta genel kurulumuzun bir üyesidir.”
‘Maniche kesin olmaz’
“Gerets Türkiye’nin en problemsiz antrenörü. Okan Buruk’la ilgili sözlerini ben de duydum. Okan’ı biz yönetim olarak transfer ettik, oynatıp oynatmamak ise onun tasarrufunda bir şey. Transfer için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ama ortadaki bazı gerçekler de gözardı edilemez. Bir atımlık kurşunumuz var. Benim gönlümden Maniche geçiyordu. Ama maliyeti nedeniyle olmaz. O İngiltere’de olmak istiyor. Gravesen’i bonservis bedeli olmadan almak istiyoruz. Yoksa o da mümkün değil. Çünkü takım içinde dengeleri ve adaleti bozarız. Bunlara çok dikkat edilmesi gerekir.”
kaynak: fanatik
Mesaj Yetkileri