1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Rusya'dan yavru Sibirya Kurt'u getirttim

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Isırıyor mu?

Aygün bu it senden akıllıdır ha.

Ben pek sevmem kedi köpek ama bu cinsin gözleri güzel oluyor. şu gözler bende olacaktı ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Isırıyor mu?

Ben pek sevmem kedi köpek ama bu cinsin gözleri güzel oluyor. şu gözler bende olacaktı ki.
    rusyada itlerin bile gözleri güzel artık gerisini siz düşünün

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizim okuldaki başıboş sokak köpekleri arasında bu cinsten bir köpek de var.Kadroya bu seneye dahil oldu. Yalnız köpek gerçek değil,çünkü Cihan'ın bir köpeğe 350 lira vereceğini sanmıyorum.Nitekim oyuncak mı sorularına da cevap vermekten kaçınıyor.Bırakacaksın bu ayakları Cihan.
    Sizin okulda başıboş sokak köpekleri mi besliyolar ? Sibirya kurduna sokak köpeği diyen çarpılır Çal ordan sat bi yere onu

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Isırıyor mu?

O kadar parayı benim için de verseler ben de çok akıllı olurum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

[QUOTE=RaSenGan;2140246]Sizin okulda başıboş sokak köpekleri mi besliyolar ? Sibirya kurduna sokak köpeği diyen çarpılır Çal ordan sat bi yere onu

Bizim okul şehirdışında olduğu için,toplayıp bizim buraya atıyorlar sanırım.Bu sene gözükmeye başladı o köpek ama cins olduğu belliydi.Bunun burada ne işi var falan diyorduk hatta.Cinsini bu konu açılınca öğrenmiş oldum. Ama hayvan hem kirli,hem büyük.Beş para etmez kanımca şu haliyle.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri