Originally Posted by
_yoLcu_
hikayesi bol ve zevkli bir kariyer bekliyorum

Teşekkür ederim dostum, zaman bulabildikçe hikayelerle süslemeye çalışacağım. Zaten Behzat Ç.'de bu nedenle seçilmiştir 

Originally Posted by
semih99999
başarılar dilerim

Teşekkürler...

Originally Posted by
grozny
Ermin Zec harika ayrıca Cm03/04 de vardı bu Harbuzi
Başarılar zevkli bir kariyer olacağa benziyor.
Zec'ten ben de çok umutluyum fırsat buldukça transfer ettiğim bir forvet zaten, hızı nedeniyle...

Originally Posted by
Alicanfmfan
Başarılar diliyorum , GenÇlerbirliğine

Teşekkür ederim dostum...

Originally Posted by
seventy2
başarılar. iyi kariyer olacak gibi
Teşekkürler öyle olacak inşallah...

Originally Posted by
yigit32
Başarılar diliyorum, 2-3 transfer yaparsan şampiyonlukta güçlü bir aday olursun

Transfer konusunda iddialı sayılırım, tabii ki bütçemiz izin verdiği kadarıyla...

Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Başarılar Soner'i Sakın Kesme

Soner'in özellikleri iyi değil zaten sistemimde de yer bulması çok zor.

Originally Posted by
Deathcrush
başarılar dilerim kardeşim. Güzel bi kadrosu var gençlerbirliği'nin fakat bir kaç takviye yapman şart. Hücum da sadece Ermin Zec'e güvenme bence bir santrafor daha al. Bir kaleci de alman da fayda var.
Ermin Zec yeterli ama Herve Tum'un yetersiz olduğu kesin. Transferler olacak bu mevkiye...
Behzat Ç. NTV Spor'da Yol Haritasını Açıkladı!

Gençlerbirliği'nin başına geçmesinin ardından ilk kez NTV Spor canlı yayınına konuk olan Behzat Ç.,Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'e önemli açıklamalarda bulundu; Teknik direktörlük diplomasının olmadığını yineleyen Behzat Ç. "Bence bu işi yapmak için profesör olmaya gerek yok. Futbol çok zor bir oyun değil, asıl zor olan futbolu basit oynamaktır. Bu benim değil Johan Cruyff'un sözüdür. Ben basit ve etkili futbol oynama konusunda takımı çalıştıracağım. Disiplin konusunda hiçbir çekincem yok, bunu takıma yer alan futbolcular düşünsün" dedi.
Ayrıca yeni sezon öncesinde genelde bonservisi elinde olan oyuncuları tercih edip mali yapıya zarar vermeyeceklerini söyledi. Hatta transfer edilen ilk 2 isim olarak Luciano Figueroa ve Maximilian Haas ile anlaşıldığını ilk olarak canlı yayında açıkladı.
Bu isimlere ek olarak defansı güçlendirmek için geçen sezon Kayserispor forması giyen Önder Turacı ile Alania formasını son 3 sezondur giyen stoper Ibrahim Gnanou ile de birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalanacağını bildiren Behzat Ç. "İlk olarak takımın zayıf gördüğümüz defans hattına takviyeler yaptık. Bunun yanında forvet hattında Zec ve Tum ile sezon geçmezdi ve eskiden Arjantin Milli Takımı forması da giymiş olan Luco Figueroa ile de el sıkıştık. Birkaç transfer daha yapıp sezonu kapatacağız" dedi.
Luciano Figueroa
Maximilian Haas
Önder Turacı
Ibrahim Gnanou