Tyson Chandler,Nene,Mike Dunleavy,Arron Afflalo,Marc Gasol,Shane Battier,Kris Humphries,David West,Josh Howard

9 oyuncu çarptı gözüme.Koyu yazdıklarım kamuoyunda daha çok tutulduklarını tahmin ettiğim isimler.Bana kalırsa da ilk o isimlere yönelmeli zaten LA.yinede şampiyonluk için oynamak istiyorsak buradan 3-4 kişi alınmalı, mesela;

Afflalo: Kobe oyunda yokken çok bocalayan yedek 5 içerisinde kilit isim olabilir alınmalı.

Chandler, Gasol ikilisini saymıyorum bile kim istemez ama piyasaları çoktur maaş bütçesi falan iyi düşünülmeli.O yüzden Gasol belki ama Chandler'a yöneleceğini sanmıyorum takımın.

Josh Howard: Son yıllardaki kötüye doğru giden evrilmesine rağmen yinede alıp ciddi bir organizasyonun içerisinde fayda sağlanabilir kendisinden.Gözden düştü ama yukarıdaki listenin en yeteneklisi kendisidir.

Nene:Uzun alternatifleri arasında sakatlık sorunu iyice araştırıldıktan sonra kesinlikle düşünülmelidir.Bu da çok yetenekli ve disiplinli de.

Gerisi sonraki ihtimaller.Bana kalırsa Battier'i alacak Lakers. Alsın hayır demem ama çok anlamadıgımdan sanırım işe yarayacağını düşündüğüm guard bulamadım listede.Tanımıyorum zaten bir çok ismi.Mutlaka Fisher'ı kesecek bir oyuncu kurucu gerekiyor.