1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Yeni nesil telefonlarda şarj sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hocam tam 1 buçuk hafta önce 639 liraya Bimeks'ten Nokia C6-01 aldım. Aradığım özelliklerin tamamı telefonda var. Ben pek yazılımına falan bakmıyorum ama telefondaki yazılım Symbian işletim sistemi.

Dediğiniz gibi şarj sorunu var. Şarjı full doldurduktan sonra toplam 1 bilemediniz kullanımınıza bağlı olarak 1 buçuk gün falan gidiyor. Ben bataryası bozuk sandım telefonun ama internette bir araştırdım bu tamamen genel bir sorunmuş. Şarj çabuk gidiyor. Telefonu aldığımdan beri her gün şarja taktım neredeyse. Belki benim gibi telefonu aktif kullanmayan biri için telefonun şarjı 2-3 yada 4-5 gün kadar gidebilir belki ama benimde şarj dikkatimi çekiyor çok az gidiyor.

Ama genede hoş telefon ya. Dokunmatiği olsun, özellikleri olsun bilgisayar gibi telefon. Evde de kablosuz internet kullanıyoruz. Küçük şeyler için laptopu açmıyorum direk giriyorum telefondan hoş yani .

Ama daha kaliteli telefonlarda var tabi. Ama Nokia C6-01'i de önerebilirim. Şarj sorunu hariç her özelliği mevcut.
    Ulan ne düşürdüler bu telefonu da ya Tam 860 TL verdim Nokia C6-00'a. Klavye + Dokunmatik. Symbian işletim sistemi. 650'ye falan düşmüş şu sıralar.

Şarjım hiç dokunmazsam 6-7 gün, sürekli elimdeyse 3-4 gün gidiyor. Ha siz 7/24 internete girerseniz wi-fi inanılmaz bir şarj götürüyor. Sürekli şarj etmeniz gerekir.

Symbian işletim sistemi pişmanlıktır. Tavsiye etmem. Ama alıcaksan C6-00, klavyesi için al. Bildiğin Q klavye ve inanılmaz kolay mesaj yazmak. Fiyatıda baya düşmüş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

HaTiCe kraldır ya dokunmatikte,bir dönem kullandım harika telefonları var

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker