Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

    0 0%
  • İyi

    1 50.00%
  • Vasat

    1 50.00%
  • Hayal kırıklığı

    0 0%
1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Craig Cathcart | Dc | 22

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp
    Mesajlar
    913

    Default

    Hem oyun hem gerçekte dedim dikkat edersen. Zaten burada yorumları oyundaki özelliklerine göre yapmak zorundayız.
    Smalling in fiziksel özellikleri bu adamın nerdeyse 2 katı. Yani Cathcartın 3-4 yıl sonra gelişip görebileceği seviyeye Smalling çoktan çıkmış durumda. Ayrıca potansiyeli de daha iyi.
    Jonny Evans da Smalling'in bir adım gerisinde geliyor bana gerçi sol bek yokken çok faydalandım acceleration 15-16 oluyor.
    Phill Jones'u da 1-2 maç izleyip almadıklarına göre bence çok fazla riski yoktu ki zaten Fergie bu kadar genç bir oyuncuyu her türlü adam eder çünkü potansiyeli var.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    11
    Mesajlar
    2,481

    Default

    Konuyla ilgili takibin ve cevabın için teşekkür ederim öncelikle.İzninle bende bir şeyler yazayım.

    Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Orta düzey takımlar için değişmez olur da United için 2. Shawcross vakası değil bence. Phil Jones ve Smalling varken kadroya giremezdi hem oyunda hem gerçekte.
    Hem oyun hem gerçekte ibaren hemen evvelindekii cümleyi kast ediyor bence.Defalarca kez okudum bana sadece bunu çağrıştırıyor.Bense önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu kıyaslamayı oyun üzerinden yaptım.

    Hemen hemen denk profillerinden kastım bi alanda birinin, diğer alanda öbürünün iyi olmasıydı.Dediğin gibi fizikte Smalling iyiken, teknikte Cathcart önde.Mentalleri neredeyse aynı.

    Jonny Evans karşılaştırmamı gerçek üzerinden yaptığımı anlamanı beklerdim.Vidic'den bahsediyorum orada dikkat ettiysen.Oyun üzerinde Vidic'i örnek verebilecek kadar çömez değilim çok şükür

    Fergi'nin gözlemleyip aldığı oyunculara, bilhassa gençlere bende güvenirim.Ama Forlan, Kleberson, Djemba Djemba, Louis Saha ve bir çok tutmayan futbolcuyu Yılmaz Vural almadı takdir edersinki.Ayrıca potansiyelinin olmadığını iddia etmiyorum dikkat ettiysen.Tam tersine övüyorum.

    Şimdi şu yazdıklarımın hepsi bir kenara, bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi iki oyuncunun klüp ve fiyatları arasında uçurum var.Buna ilaveten Smalling'in şuanki yıllık maaşı 3.3 M$, Cathcart'ın ise sadece 210K$.Senin oyuncun gelir 40 klübe, benimki gelir 140 klübe.Buda benim bu oyuncuyu neden paylaştığımın imzası oluyor velhasıl.

    SS'de "potansiyeli de daha iyi" dediğin Smalling ve Cathcart'ın 2016 yılındaki profilleri:


    - Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

    - Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •