Mehmet Topal'ı da renklerimize bağladık 850 Bin Euro karşılıgında ssler geliyor.
Mehmet Topal'ı da renklerimize bağladık 850 Bin Euro karşılıgında ssler geliyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
-18.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-19.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-20.Hafta-
Türkiye Kupası
-Eleme Maçı-
Spor Toto Süper Lig
-21.Hafta-
Last edited by Alicanfmfan : 05.Aralık.2011 at 08:35
Tek zaafımız , Türkiye Kupasında 10 kişi kalan Antep'e karşı deplasmanda 120.dakikada golü yiyip elenmek oldu![]()
Spor Toto Süper Lig
-22.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-23.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-24.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-25.Hafta-
beşiktaş mağlubiyeti hiç olmamış ama güzel transferler ve iyi bir sezon geçiriyorsun en azından yarı final görelim şampiyonlar liginde![]()
Kariyerimin başlığını , bugün Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle her spor sitesinde görüyorum
dipnot düşeyim dedim![]()
Spor Toto Süper Lig
-26.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-27.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-28.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-29.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-30.Hafta-
Şampiyonlar Ligi
1.Tur - İlk Maç-
Spor Toto Süper Lig
-31.Hafta-
Şampiyonlar Ligi
1.Tur -İkinci Maç-
Ben hayatımda bu kadar heyecanlı bir maç görmedim tek kelimeyle muhteşemdi , İnter maçın 5.dakikasında kornerden Lucio'nun golü ile öne geçti ardından 4 dakika sonra Selçuk'un düşürülmesi ile kazandığımız penaltıyı Elm ile gole çevirdik ve skoru dengeledik derken savunmamızın bir anlık dalgınlıgını arkaya sarkan Pazzini değerlendirdi ve maçın ilk yarısının İnter'in 2-1 lehine bitmesine vesile oldu.
Gelelim ikinci yarıya , Mehmet Topal ve Eboue'yi oyuna sürdüm hatta Eboue'yi sola aldım ve sazı elimize aldık yüklendikçe yüklendik olmadı derken Kazım'ın kendi becerileriyle 79.dakikada golü atarak, İtalya'da oynanan maçtaki skoru yakaladık 2-2 , uzatmalar başladığında Mevlüt'ü de sahaya sürdüm tamamiyle ofans oynuyordum kopacağı yerden kopsun hesabı pozisyon buluyoruz pozisyonda veriyoruz , Uzatmanın ilk yarısında Kazım'ın sağdan ortasına müthiş yükselen Gignac skoru 3-2 yapıyor ve bu golden sonra pozisyonlar bulmaya devam ediyoruz Fierro topsuz alanda düşürülünce yine penaltı kazanıyoruz ve Elm ilkinde oldugu gibi yine topu sağ köşeye göndererek skoru 4-2 yapıyor artık herşey bitti derken Sneijder'in kornerinde Lucio yine kafayı vurarak bize korku dolu dakikaların haberini veriyor gibiydi ancak biz yine pes etmedik atak üstüne atak yaptık ve müthiş bir kontratak da Mevlüt'ün harika pasında Fierro'nun müthiş aşırttırmasıyla skoru 5-3 yaparak yolumuza Şampiyonlar Lig'inde devam ettik ve rakibimizi beklemeye başladık...
Mükemmel maçta toplam 48 tane şut vardı , kaleyi bulan ise 28 şut .
Spor Toto Süper Lig
-32.Hafta-
İnter harbinden sonra zorlu bir deplasman olacağı kesindi 3-4 as oyuncumuzu dinlendirmek zorunda kaldık Servet'in 90+3'te attığı mucizevi golle deplasmandan 3 puan ile döndük.
Spor Toto Süper Lig
-33.Hafta-
Evimizde Antalya'yı rahat geçerek Play-Off öncesi avantaj yakalıyoruz.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'in de Benfica ile eşleştik bu maçın galibi Liverpool ve Arsenal maçının galibi ile yarı finalde karşılaşacak.
İnter maçı süper olmuş , Benficaya gelince onları da rahat elersin hadi hayırlısı![]()
malatyAdana!
İnter maçı ne zevkli olmuştur ya. Şutlara bak.![]()
İnter'i dağıtmışsın kanka. Müthiş maç olmuş![]()
Spor Toto Süper Lig
-33.Hafta-
Benfica maçı arefesinde rahat kazanıyoruz
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -İlk Maç-
Evimizde iki farkla kazanmak çok önemliydi bunuda başarıyoruz özelikle Fierro bu sene muhteşem işler başarıyor.
Spor Toto Süper Lig
-34.Hafta-
Ligden düşmesi kesinleşmiş Samsun'u , Benfica maçını da düşünerek bazı oyuncularımızı dinlendiriyoruz ama onlar dinlenmiyor Samsun'un Bank Asya'ya 7 golle uğurluyoruz.
2013-2014
Spor Toto Süper Lig
-Puan Durumu-
2013-2014
Spor Toto Süper Lig
-Play-Off-
Beşiktaş'ın 3 puan önünde başlıyoruz avantajımız neredeyse yok gibi herkesin şansı eşit.
2013-2014
Spor Toto Süper Lig
-Oyuncu İstatistikleri-
Fierro geçen sene olduğu gibi bu senede gol kralı olmaya hak kazanıyor.
olacakları soluyum ligte sampiyonluk şampionlar liginde final
bide şampiyonlar ligini alsak off be![]()
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -İkinci Maç-
Benfica deplasmanına ilk skorun vermiş olduğu rahatlıkla gidiyoruz , Fierro'nun şutunda seken topu Kazım ağlara göndererek bizi iyice rahatlatıyor , Benfica kornerden buldugu bir golle bizi uyarıyor , ve bastırmaya başlıyor attıgı gol ofsayt gerekçesiyle iptal ediliyor , Javi Garcia da itirazdan ikinci sarıdan kırmızı görerek ekmeğimize yağ sürüyor , Selçuk'un kornerinde Dann işi bitiriyor ve kazanıyoruz.
Şampiyonlar Lig'in de yarı finalde ki rakibimiz İngiliz takımı olan Arsenal , ilk maç Emirates'te.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -1.Maç-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -2.Maç-
Şampiyonlar Ligi
Yarı Final -İlk Maç-
Play-Off'lara iyi başladık 2'de 2 gidiyoruz aynı şekilde Beşiktaş'ta 2 galibiyet alarak ensemizde.
Ancak Şampiyonlar Lig'ine gelirse , Arsenal deplasmanında maça müthiş başladık daha iyi oynayan bizdik taki Elm'in kırmızı kartına kadar o andan itibaren oyunun şablonu değişti , gol yememek için mücadele etsekte son dakikalara dogru gol yedik , çok pozisyon verdik ve birinde gol oldu ikinci maç için elimizden geleni yapacagız yinede.
Gayet iyi gidiyorsun . Arsenal'i elersen tarih yazacaksın !
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -3.Maç-
Şampiyonlar Ligi
Yarı Final -İkinci Maç-
Beşiktaş deplasmanında iyi bir oyun oynadık ama berabere kaldık arada ki puan farkını korumak önemliydi.
Gelelim Şampiyonlar Ligine evimizde Arsenal'e 2-1 yenilerek geçen sene oldugu gibi yarı finalde veda ediyoruz , İstatistiklerden de anlasıldıgı üzere maçın hakimi bizdik penaltı kaçırdık 4 tane %100 karşı karşıya kaçırdık rakibimiz uzun stoperleriyle gol aradı ve başarılı oldu yine 10 kişi kaldık , kısacası hak etmedik ama elendik , sağlık olsun.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -4.Maç-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -5.Maç-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -6.Maç-
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -Puan Durumu-
Şampiyon Galatasaray
Seni kimse durduramaz bu gidişle.![]()
Öyle gözüküyor olabilir Yiğit ama bu sene sadece Süper Kupa ve Lig Kupasını aldık
2014-2015 sezonuna da devam etmeyi düşünüyorum.
Çok güzel bir sezon daha ğeçirmissin. Arsenal maçına üzüldüm o maçıda yenseydin zaten takım o gazla kupayı mutlaka alırdı insallah seneye. birde mehmet topalı almışşın benim fikrim almasaydın çok iyi performans gostermiyor özellikle önemli maçlarda .