Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

10 43.48%
  • İyi

11 47.83%
  • Vasat

1 4.35%
  • Hayal kırıklığı

1 4.35%
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Kolbeinn Sigþórsson | ST

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4. sezona girilirken takımda tutmakta zorlanıyorum. İlk geldiğinde Aylık 170k'ya anlaştım sonraki sezon teklif gelince kalmak istediğini ve daha iyi maaş istediğini söyledi. 400k'ya anlaştım aylık($). Şimdi yeni bir teklif geldi ve yine yeni sözleşme istiyor. Aylık 775k $ istiyor. Çıldırmış.

Birde şu sıralar çok sakatlık yaşadı. Milli takımda kendini yırtıyor her maç gol atıyor fakat takım her turnuvada sonuncu. Yollamasam falan üzgün olacak. Tam bir sıkıntı milli takım konusu.

Onun dışında alın oynatın. Sezonda 20 golün altına düşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Fena bir istatistiği olmasada, özellikle Avrupada atamadığı goller daha yukarılara çıkamamamda önemli bir handikap oldu.Bi kıyaslamayla örneklemem gerekirse Benitez kadar çok pozisyona giremeyen, girdiği zaman onun kadar kaçırmayan bi forvet tipi.Tabi 1 sezon deneyebildim sadece, Poacher.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Blackpoolla yeni çıktım EPLye sizce bu adam EPL de oynayabilir mi ?

Galatasaray kariyerimde aldım... ilk sezonun ikinci yarısındayım... 9 maçta 12 gol attı

Mesaj Yetkileri