Kazim icin 12 decisions degerini fazla buluyorum 9 gibi bir deger bence daha dogru olur. Finishing ve long shots degerleri bence yer degistirebilir Kazim zaman zaman guzel goller atsa da uzaktan oyle cok golunu hatirlamiyorum yani 14 alacak kadar degil ama finishing 14 olabilir.

Bence Agility ve Acceleration 11-12'ye dusebilir. Benim gozumde agir bir oyuncu Kazim. Consistency bence 10'dan fazla olmamali inanilmaz istikrarsiz bir oyuncu.

Controversy 18 olacak birseyini goremiyorum Galatasaray'a geldiginden beri kuzu gibi 12-14 gibi bir rakama dusmesi simdilik daha saglikli. Hat da Galatasaray'da kendisi neredeyse model profesyonel oldu takim arkadaslgini atesleyen gelen yabancilarin cabuk isinmasini ve adaptasyonunu rahatlatan kisi Kazim.

Fatih Terim'in altinda Kazim cok caliskan ve takim arkadaslarina devamli yardimci olan bir oyuncu oldu. Eboue'nin performansinda Kazim'in de buyuk payi var onu cok rahatlatiyor defansa yardimci oluyor hatda Kazim'in ofansif olarak genelde en buyuk katkisi Eboue'yi rahatlatarak onunu acarak geliyor yoksa genelde sahada var mi yok mu belli degil. Ben teamwork ve work rate'i 12-13'e cikartirim simdilik ve boyle devam ederse daha da yukselebilir zamanla. Kazim'in sorunu tembellik degil istikrarsizligi ve mac icersinde kopmasi (cok ciddi konsantrasyon eksikligi).

125 CA'e ne kadar yakin olursa yeridir Galatasaray'da asla ilk onbir oyuncusu olacak duzeyde degil ve olamaz da bence PA 135 civarini uc asagi bes yukari gecmemeli. Ingiltere'ye donse Championship oyuncusu olur bence kendisi zira Premier League'de barinamaz.