carlos kameni hadi 200cü mesajının şerefine kadeh kaldırıyorum
carlos kameni hadi 200cü mesajının şerefine kadeh kaldırıyorum
aaa ewt bak unuttum ben yinede ne istiyosanız alın 250. msj da daha iisini yaparım![]()
Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından dün akşam oynanan Şanlıurfaspor maçının da kaybedilmesiyle T.D Serkan Özışık'ın suyunun ısındığı söyleniyor. Özışık'ın devam eden bir sözleşmesi olmasına rağmen başka takımlarla transfer görüşmeleri yaptığı haberlerini her gün gazetelerde okuyoruz. Bir an önce takımına konsantre olmasını ve takımımızı hakettiği yerlere getirmesini istiyoruz yoksa onun açısından KSK kariyeri son bulabilir....
"YÜCE ATATÜRK"
tüh ya!
şampiyonluğumu kutlyacağım maçta yenildim. Gençler yendifarka gidiyo hatta
29.haftaya girdik ip koptu
![]()
beyler teddy sheringham ı cambridge united a getiriorum:sabahlarolmasınsmile:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ Yunus bombaladı: Galatasaraydan teklif bekliyodum ama teknik tıraktör Eray şova başlayınca beni unuttu diğer teklifleri değerlendircem ayrıca KSK ya teknik tıraktör olarak gelebilirim!
bende farkı iyice açtım ama Türkiye Kupasında elendim ama boşver benim hedefim uefa şampiyonluğu
aaa tıraktör müOriginally Posted by Carlos_Kameni
yok cnm ne şovu neyse ben stuggart maçına çıkıyorum.. çok önemli malsef ilk maç kendi sahamda.. hiç sevmiyorum.. neyse gittim![]()
ben ilk yarı final maçımda feyenoordu evimde 1-0 yendim darısı sana ermoon
Serkan Özışık öfkeli:
"Sayın Yunus Bey, lütfen kendi işinize bakınız. Şu anda KSK'nin T.D benim ve sizin yaptığınız hiç etik değil. Yönetimle gizlice görüşüp benim kuyumu kazmaya çalıştığınızı anladım. Medyada çıkan yalan haberleri de allah bilir siz uydurmuşsunuzdur. Lütfen kendinize çeki düzen veriniz ve KSK isteğinizden vazgeçiniz"
Originally Posted by ermoon
KSK teknik direktöründen: GS'ye UEFA Kupası maçında başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Ssayın Serkan bey yönetim kurulu başkanı ..... beni çağırdı bi akşam yemeği yedik takımın başına geçmek ister misiniz dedi bende neden olmasın dedim bunda art niyet aranmasın siz önce yönetimle aranızdaki buzları eritin !!!![]()
Sağol oghuse biraz zor geçti.. sağlam bir skor alamadım ama 3-1 yendim.. eğer bu yarı finalden çıkarsam çok rahat kupayı alırım. doğru düzgün takım kalmadışimdi birde heyecan oluştu. ilk senemde ilk defa bir avrupa kupası kaldıracağım inşallah
Eray Dengiz'den KSK teknik direktörü Serkan Özışı'ğa cevap,
Serkan hocam size çok teşekkür ediyorum. Aramızda ki kırgınlık bu mesajdan sonra gider inşallah. Umarım Karşıyakayla Süper Lig'e çıkarsınız. Tekrardan başarılar..
arkadaşlar finalde rakibim önce feneri sonrada beşiktaşı uefada eleyen Athletic podolski de maça yetişiyor Türklerin intikamını alacam hem de Kupayla
hepimiz arkandayız (yanlış anlama)
Gerçekten çok büyük birşey başardım. Galatasaray ile anca 3. veya 4. sezonda kupa kazanabilirdim. Ama taktiği çözdüm. Tüm futbolcularımı sattım. En baştan kadro kurdum. Tecrübeli futbolcuları takım ağabeylik yapsınlar diye tuttum. Herşey yolunda! Özhan bey 2 yıldız sözü verdi. Umarım tutar![]()
bende aynen dediğin gibi kadroyu yapılandırdım ermoon ben ümitr davalayı da aldım defansı çekip çeviriyor.
İmzayı attık unuttulduk bea..
:beniçmiyeyimdekimiçsinsmile:
Evet aramızda artık bir sorun kalmadı size kupa yolunda başarılar...Originally Posted by ermoon
KSK'de ŞOK...
KSK teknik direktörü Serkan Özışık istifa etti. Takımın formunun düzelmesinin ve art arda gelen galibiyetlerin ardından tekrar süper lig hayelleri kuran taraftarlar bu kararın üzerine büyük şok yaşıyorlar. Serkan Beyin neden istifa ettiği bilinmemekle beraber istifa nedenlerini önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla duyuracağını söyledi...
"YÜCE ATATÜRK"
yaw benim takım sezon sonunda tökezlemeye başladı bir maç eksiği ile 3 puan fark var
Hamza sen bizimlesin hep! Şuan koşturuyosun. Maddi imkan yaratmaya çalışıyosun. Takımda 2 milyon dolar kaldıDöner sermaye dönmüyo..
oghuse,
ü.davala iyi fakat daha genç bir futbolcu bul.. dışarıyı boşver. uğur uçar veya halimi oynatmayı, alıştırmayı dene oraya. sol kanada ferhat çok iyi gdiiyo..
Originally Posted by sekopej
hala kaldı mı yavv..
ben yakında çifte zafer ilan edecem eminim
Yunus: Serkan Beyin istafasına üzüldüm umarım takımının başına geçer aksi halde sorun çıkmazsa yeni hocaları ben olcağım!!
yok bi kere çıktım düştüm. menajerlik tarihimde ilk kez bir takımın başında küme düştüm. yönetim nedense benden memnundu ve göndermedi. şimdi tekrar çıkmaya çalışıyorum. sezona kötü başladık ama son haftalarda toparlandık. inşallah çıkacamOriginally Posted by nart_susruko
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kral tam gaz!
Hakan Şükür bu sene herkesi yanılttı! ilk 18'e bile giremez derken ilk 11'den çıkmaz oldu. Kral, bu sene attığı 25 golle yeni bir rekora gidiyor. 2.defa Uefa kupasını kaldırmaya hazır olduğunu ima etti..
podolski muhteşem döndü!
2ay sakatlıktan sonra lukas podolski ilk maçında maçın adamı seçildi ve galatasarayı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı...![]()
Döner sermayeyi döndürmekle uğraşan Hamza en sonunda çözümü buldu.. Ama şu an için açıklamıyor, UEFA kupasının primini ise finalden önce açıklayacağını belirtti..
:hamzabeyburayabakarmısınızsmile: (gazetecilerden geldi bu)
sefa nerdesin abi yaa???
hakkaten sefa nerde kaldı saat 2yi 5 geçiyor
ii geceler arkadaşlar ben kaçar..