Tozu dumana katıyorsun yaa![]()
Tozu dumana katıyorsun yaa![]()
...
takım değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.
Lige feneri yenerek başlasaydın süper olurdu
EyvAllah , teşekkürler
Yanlış hatırlamıyorsam 2.Sezonda yine gruplarda Münich ile eşleşmiştik , rakibimizi saf dışı bırakmıştık
5 Sezon oldu inan 2. ve 3. sezonlarda çok sıkıldım ancak bu yeni patch olayı biraz olsun zevk getirdi oyuna bence uzun süre oynamayı düşünüyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu sene al ŞL'yi sonra kapa kariyeri benim gibi alt liglerden yeni kariyer aç.![]()
12.0.4 olması lazım bu 12.1![]()
Bugün hiç maç yapamadım , çok yorgundum sadece turnuva maçlarımı yapabildim , inşAllah yarın akşam baya bir maç yaparım![]()
Son maclardan gördügüm kadarıyla kadro yetersiz dedigim gibi :P Paraya kıyıp getirmeliydin bir şampi bize.Neyse devamını bekliyorum eminim iyiye gidecektir takım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Spor Toto Süper Lig
-2.Hafta-
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -1.Maç-
Spor Toto Süper Lig
-3.Hafta-
Mersin ve kasımpaşa maçlarında adamlar atak yapamamış neredeyseDeplasmanda Bayern galibiyeti çok iyi olmuş
Üç maç yapabildim bugün onların yorumlarını hemen yazayım , Ligdeki maçlarımız zaten bizim egemenliğimiz altında geçiyor yeni transferler Rausch ve Wilson oynadıkça uyum sorunları ortadan kalkıyor.Ligde son iki maçımızda 6 puan almayı başardık.
Almanya'da ilk şampiyonlar ligi maçımızda henüz 2.dakikada geriye düştük ancak maçın hakimi bizdik 53.dakikada 10 kişi kaldık yılmadık ve 87.dakikada mevlüt ile skorada denge getirdik buda yetmedi 90+4'de Ceyhun bize 2 puanı getirdi.
1-2 maç yapıp hemen ekliyorum![]()
Spor Toto Süper Lig
-4.Hafta-
Evimizde yine rahat bir galibiyet daha aldık ancak ikinci yarının basında 10 kişi kalmamız rakibimize 3 tane önemli net pozisyon vermemize vesile oldu , Sinan birde penaltı kurtararak adeta bu rotasyonda bende varım dedi.
Spor Toto Süper Lig
-5.Hafta-
Yine rahat bir galibiyet daha alıyoruz , 2.dakikada geriye düşmemize rağmen maçı çevirmemiz hiç zor olmadı
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -2.Maç-
Yine müthiş bir Galatasaray vardı sahada , Akinfeev başarılı kurtarışları kesinlikle maçın sonucuna etki etti , 63.dakikada genç oyuncumuz , presimiz Ömer Yılmaz tecrübesizliginin kurbanı oldu ve ikinci sarıdan atıldı , o dakikadan itibaren gol yememek için oynadık ve amacımıza ulaştık , 2'de 2 gidiyoruz.
Spor Toto Süper Lig
-6.Hafta-
Eskişehir'e pozisyon vermedik , Ömer Yılmaz git gide takıma alışmaya başladı , Vukcevic ise sol kanattan döktürüyor bu maçın tek üzücü yanı Mevlüt'ün sahalardan 1 ay uzak kalacak olması , oldu.
Teşekkürler , Mevlüt'ün yerine mecburen Sercan ve Kazım ikilisinden yararlanmaya çalışacağız , antreman çok önemli ama takımı fazla sıkmaman lazım.
Spor Toto Süper Lig
-7.Hafta-
Geri 7'linin full yedek çıktıgımız maçta rakip daha iyi oynadı ancak yine galip gelmesini bildik.
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -3.Maç-
Rahat bir maç daha çıkardık galip gelmesini bildik ve 3'te 3 yaptık.
Spor Toto Süper Lig
-8.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-9.Hafta-
Ligde ki son iki maçımızda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama kazanmasını bildik hele İbb maçında rakibin son dakikada kendi kalesine attığı gol ile kazandık.İki maçtada rakipler 10 kişi kaldı
gene mükemmel gidiyorsun![]()
Mükemmel değilde , orta şekerli diyelim![]()