1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Hücum Oyuncuları Tartışma Alanı

Hybrid View

Arkadaşlar Beşiktaşta ilk sezon şampiyonluğu yakaladım. Edu nun kiralık sözleşmesini feshettim pektemek yedek demek ve almeida yıda satmayı düşünüyorum. Türk ve hızlanması 12-15 arası bir forvet arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bu Adebayor'dan hangi seçenekte verim alabilirim bi yardım edin

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maaşı senelik 2M$ ki bence bu kalitede bir oyuncu için hele TR ligine geldiği halde düşük sayılabilir.2. sezonda yeni kontrat istedi Ronaldovari.Şuan aldığım fiyatın 2.5 katı değeri var ve çok rahat kar yaparım.Benfica listeye koyuyor genelde.Kaçırmayın derim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Maaşı senelik 2M$ ki bence bu kalitede bir oyuncu için hele TR ligine geldiği halde düşük sayılabilir.2. sezonda yeni kontrat istedi Ronaldovari.Şuan aldığım fiyatın 2.5 katı değeri var ve çok rahat kar yaparım.Benfica listeye koyuyor genelde.Kaçırmayın derim.

Bende frikik veya korner hariç asist yapamıyor.Satmayı düşünüyorum.Hangi rolde sende?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Robeck View Post
    Bende frikik veya korner hariç asist yapamıyor.Satmayı düşünüyorum.Hangi rolde sende?
    Inside For.-Atak rolünde oynattım.Ligdeki istatistikleri çok aman aman değil.Ama profildeki genel istatistiklerde de göreceğiniz üzere Avrupada, yani ŞL'de attığı kritik gollerle ölüm grubundan çıkabilmemde en büyük katkıyı sağladı ve bir sonraki kariyerimde listeye konursa yine hiç düşünmeden alacağım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Beyler bu Adebayor'dan hangi seçenekte verim alabilirim bi yardım edin
    başka bi takıma satarak

Mesaj Yetkileri