Arkadaşlar Beşiktaşta ilk sezon şampiyonluğu yakaladım. Edu nun kiralık sözleşmesini feshettim pektemek yedek demek ve almeida yıda satmayı düşünüyorum. Türk ve hızlanması 12-15 arası bir forvet arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Beşiktaşta ilk sezon şampiyonluğu yakaladım. Edu nun kiralık sözleşmesini feshettim pektemek yedek demek ve almeida yıda satmayı düşünüyorum. Türk ve hızlanması 12-15 arası bir forvet arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Beyler bu Adebayor'dan hangi seçenekte verim alabilirim bi yardım edin![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maaşı senelik 2M$ ki bence bu kalitede bir oyuncu için hele TR ligine geldiği halde düşük sayılabilir.2. sezonda yeni kontrat istedi Ronaldovari.Şuan aldığım fiyatın 2.5 katı değeri var ve çok rahat kar yaparım.Benfica listeye koyuyor genelde.Kaçırmayın derim.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Inside For.-Atak rolünde oynattım.Ligdeki istatistikleri çok aman aman değil.Ama profildeki genel istatistiklerde de göreceğiniz üzere Avrupada, yani ŞL'de attığı kritik gollerle ölüm grubundan çıkabilmemde en büyük katkıyı sağladı ve bir sonraki kariyerimde listeye konursa yine hiç düşünmeden alacağım.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."