1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Junior Coaching hakkında bir bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?
    Junior Coaching: Genç oyuncular senin karşına çıkmadan önce CA sının ne kadar olacağı ile ilgili bir özelliktir. Örneğin; Şöyle de düşünebilirsin mesela senin karşına çıkan genç oyuncular -yani genç kontratı imzalamak için- 14-15-16 yaşlarında oluyorlar. Ama bu çocuklar 9-10-11-12-13 yaşlarında da senin alt yapındalar ve eğer junior coaching iyi olur ise o yıllarda bu çocuklar daha iyi çalıştırılarak daha iyi bir oyuncu oluyorlar CA bakımından. Verdiğim örnek tamamı ile junior coaching olayınıı kavraman içindir

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bunu söylemişken şunu da belirteyim CA ve PA olayı karıştırılıyor bazen karışıklık olmaması için PA sı yüksek oyuncuların nasıl olacağını da belirteyim;

Youth Recuitment Network (Borad request ---> Networking) ve youth facilities yüksek olur ise de PA sı yüksek oyuncular çıkıyor.

Ek not: Youth Recuitment PA sı yüksek genç oyuncuların gelmesi ile ilgili. youth facilities ise onların takımınıza kattıktan sonra ki gelişimi ile ilgili
    Last edited by wolffather : 09.Ocak.2012 at 21:34

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Junior Coaching: Genç oyuncular senin karşına çıkmadan önce CA sının ne kadar olacağı ile ilgili bir özelliktir. Örneğin; Şöyle de düşünebilirsin mesela senin karşına çıkan genç oyuncular -yani genç kontratı imzalamak için- 14-15-16 yaşlarında oluyorlar. Ama bu çocuklar 9-10-11-12-13 yaşlarında da senin alt yapındalar ve eğer junior coaching iyi olur ise o yıllarda bu çocuklar daha iyi çalıştırılarak daha iyi bir oyuncu oluyorlar CA bakımından. Verdiğim örnek tamamı ile junior coaching olayınıı kavraman içindir
    Vay bunu öğrendiğim iyi oldu ben junior coaching i youth coach sanıyodum youth coach da kullanmadığımdan hiç istek yapmamıstım.

Mesaj Yetkileri