Hehe olm Rafael king i takmaz bile be maca cıkarken moral olur hep kalasla karsı karsıya kalacakya![]()
Hehe olm Rafael king i takmaz bile be maca cıkarken moral olur hep kalasla karsı karsıya kalacakya![]()
Ulan olm senin kalas dediğin adam 7.54 ortalamayla oynuo.Eğer senin için kalas buysa işin zor söyliyim
...
şimdi senin takım AOL arena çimlerine gömülcekya sende sakın masanın basına gömülme aman dikkat et heheolm Rafael i senin takımda durdurabilecek adam yok
![]()
Olm değil AOL Arena Nou Camp bile olsan tıs gelirsin.Ha ilk maçtaki gibi yine yanında bi bal kavanozun olursa bişey deyemem.Bende vaart ı durduracak adam yok ama futbolcu çoookk
...
Ne bal ı olm deplasmanda 3-1 yendim işte daha nolsun neresinde bal war ayrıca sendekilere ben futbolcu bile demiorumhepsi 5 e 10
![]()
Olm bi kere o 3-1 deil 3-2 aç fikstütü bidaa bak.Hem o maçta benim üstün oynadığımı sende bilion olm yeme şimdi beni.Ayrıcaaaaa!!!Ligin bitiminde sıralamada ligi benim 5x10 larımın altında bitireceğin için üzgünüm...
Son dk balıgını unuttum ayrıca ne senin üstünlügü be yuh artık
2 golünde bos kaleyebelesci seni
![]()
Yürü lem ne beleşi.2side pozisyondu bi kere.Kaleciden dönen topu tamamladı adamım.Hem ona beleş değil takip edicilik denir![]()
Gec o işi halk dilinde ona belescilik denir![]()