1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: [12.0.0] Recep Niyaz

Hybrid View

Recep 15 yasindayken A2 takiminda oynuyordu. ve takimin en iyisiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    Recep 15 yasindayken A2 takiminda oynuyordu. ve takimin en iyisiydi
    Recep 15 yasindayken sadece 7 maca cikmis Denizlispor A2 ile. Denizlispor A2'de oyle cok abartilacak bir takim degil. Evet o maclarin cogunda gol atmis zaten ozel bir yetenek olarak dikkat cekiyordu ve haberlere konu olmustu ama siz ne zaman bu maclari izlediniz de bu kaniya vardiniz?

Ama ben bu -9 PA meselesine cok onceden deginmistim Muhammed aliyorsa Recep'in almamasi icin bir sakinca olmamali. Recep kendi yas ketogori milli takimlarinda hep Muhammed'in onundeydi.

Ama Okay -9 olmaz. Muhammed ve Recep ozellikle cok ustun teknik kapasiteleri ve oyun zekalari ile dikkat ceken isimler Okay ise teknigi ve oyun zekasindan ziyade (bu konularda kotu demiyorum onlar kadar ustun degil diyorum) fizigi ile dikkat cekiyor o ayrim da bir sekilde yansitilmali.

Neyse uzun lafin kisasi Recep icin -9 PA'e benden de onay var eger Muhammed de alacaksa. Ama Turkiye'de su anda boyle bir PA alacak baska genc yok en azindan simdilik.

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Recep 15 yasindayken sadece 7 maca cikmis Denizlispor A2 ile. Denizlispor A2'de oyle cok abartilacak bir takim degil. Evet o maclarin cogunda gol atmis zaten ozel bir yetenek olarak dikkat cekiyordu ve haberlere konu olmustu ama siz ne zaman bu maclari izlediniz de bu kaniya vardiniz?

Ama ben bu -9 PA meselesine cok onceden deginmistim Muhammed aliyorsa Recep'in almamasi icin bir sakinca olmamali. Recep kendi yas ketogori milli takimlarinda hep Muhammed'in onundeydi.

Ama Okay -9 olmaz. Muhammed ve Recep ozellikle cok ustun teknik kapasiteleri ve oyun zekalari ile dikkat ceken isimler Okay ise teknigi ve oyun zekasindan ziyade (bu konularda kotu demiyorum onlar kadar ustun degil diyorum) fizigi ile dikkat cekiyor o ayrim da bir sekilde yansitilmali.

Neyse uzun lafin kisasi Recep icin -9 PA'e benden de onay var eger Muhammed de alacaksa. Ama Turkiye'de su anda boyle bir PA alacak baska genc yok en azindan simdilik.
    Recep'in gercek yasi 16. Agustos ayinda 16'sina girdi. Kaynak kendisi

gecen sezon 15 yasindayken Fenerbahce A2 takiminda ciktigi 7 macta 6 gole imzasini atti

Okay ise daha cok genc iken Altay'da sure almaya baslamisti. 15 yasindayken yanilmiyorsam. Fzigin avantaji da bundan etkili.

Sezon basinda hem Fenerbahce hem Galatasaray bu oyuncuyu istemisti. ama gelecegi icin Kayseri'yi secti. Oynayacagi bir klubu secmesi daha iyi oldu.

Okay'in teknigi iyi, oyun gorusu de iyi olan bir oyuncu. Okay'in 5-6 macini izledigimden biliyorum.

Mesaj Yetkileri