Pozisyon: Forvet
Kulüp: Caen
Oyun başı fiyatı: 2.2 € M
Poacher arayan?Bu yaşta bu özelikler ancak bir wonderkid oyuncuda bulunabilir. Ben wonderkid olduğunu düşünüyorum. 6 M € civarında alınabilir. Listemin ilk sıralarında yerini aldı bile.
Pozisyon: Forvet
Kulüp: Caen
Oyun başı fiyatı: 2.2 € M
Poacher arayan?Bu yaşta bu özelikler ancak bir wonderkid oyuncuda bulunabilir. Ben wonderkid olduğunu düşünüyorum. 6 M € civarında alınabilir. Listemin ilk sıralarında yerini aldı bile.
Paylaşım için teşekkürler.
Tesekurler paylasim icin ama yillardir hep aklimda su var belcikada veya baska bir ligde oynuyan oyuncularin fiyati ucuz neden bu fransadaki oyuncularin fiyati yuksek ve profili kotu olan adaminda fiyatini yuksek yapiyorlar
kahretsin
20 oyuncu potansiyeli kavramalı koçum gelecekteki yeteneğine 5 yıldız verdi ağzım açık bakıyorum![]()
ilerki senelerdeki profilinden ss koyabilecek var mı?
O yaşta o composure değeri ve o fiziksel özellikler valla helal olsun.
24 yaşında oyundaki en iyi forvet
Kulübüne iyi para verip kabul ettirdim ama 17 yaşındakı sümüklü haliyle kontratımda pazarlığa bile oturmadan reddetti. Ben seni alıp yedek bırakmaz mıyım len.)
Alamadım, ilk sezon satılmak istedi ama araya Manu girdi, 8 M€ bastı aldı offf.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Mükemmel bir forvet ilk sezon dahi 12 milyon euro istediler.
teknik 14-15 ama gerçekten çok klas vuruşları var olmadık pozisonları gol yapabiliyor
İşin ilginç yanı bu adam Barça'ya gitmeden önce Scoutlarım önerdi ben kabul etmedim hiç bakmadan.![]()
3.Sezondayım alamıyorum bu adamı Bayern'e.25 milyon Euro verdim yine satmıyorlar.
elimden chelsea aldiginda bilgisayara yumruk atmama sebep oldu . dunyada 1.ciyim chelseanin esamesi okunmuyo oyuncu maasini 1m dolar bonservis bedelini 3 m fazla vermeme ragmen olmadi !
insan değil bu ya iyi oynuyo diye prifilini koydum o bişeymi dedi inat etti başladı her maç 3 gol atmayasezon sonu yine koyarım profilini, yalnız daha 18-19 yaşında bile TSL'ye fazla bi futbolcu olduğu kesinleşti, geliştiğinde neler yapcak artık bilmiyorum.
bu bacaksiz benim trabzonuma gelmiyor
Galatasaray kariyerimde 2. sezonda hemen almıştım ama oynatmaya fırsat bulamadan save game not be loaded hatası aldım.Çok içimde kaldı çok![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
resimlerde dikkat ettiniz mi bilmem finisihing bir resimde 14 iken diğerinde 17...ben 2016 yılındayım bende de 14...tamam antrenman ile değişir tabi ki bu durum ama yani bu kadar farketmemeli..
paylaşım için teşekkürler 2014'te gelecekbakalım nasıl bir oğlan.
![]()
işte benim adamım.
Bitiriciliğe fazla aldanmamak gerek ben aldığımda ilk sezonumda eplde 26 gol atmıştı.gerekli koşullar sağlandığında yanına tecrübeli biri konulursa erkenden iş görüyor.