Yazarız ,ayıp ediyprsun.
Kariyerede 3 gündür devam edemiyoruz , işlerim vardı ancak bu akşam oynamayı düşünüyorum , maçlarımı yapıp ssleri eklerim büyük ihtimal.
Yazarız ,ayıp ediyprsun.
Kariyerede 3 gündür devam edemiyoruz , işlerim vardı ancak bu akşam oynamayı düşünüyorum , maçlarımı yapıp ssleri eklerim büyük ihtimal.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -İlk Maç-
Psg karşısında belkide fm hayatımın en ezik maçlarından birini oynadık , zaten maç boyunca bir tane pozisyon bulduk onuda golle sonuçlandırdık , inanın Psg inanılmaz oynadı maçın bu şekilde bitmesi bir fm mucizesi idi.
Spor Toto Süper Lig
-34.Hafta-
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Puan Durumu-
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Oyuncu İstatistikleri-
Görüldüğü üzere bu sene heryere biz damga vurduk 3 oyuncumuzun gol sayıları 56 , asist sayıları ise bir o kadar yüksek tam bir takım oyunu ortaya koyduk ancak üç sene gol kralı olan Fierro'nun bu ünvanı 1 golle Adebayor'a kaptırması iyi olmadı
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Play-Off-
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -Rövanş Maçı-
İşte bu kadar , Fransa'daki maçta yokları oynamıştık ancak bu maçta bizim dediğimiz olacaktı ancak inanın böyle bir maç beklemiyordum Fransadaki oyundan sonra ancak çok iyi konsantre olduk maça ve istediğimiz skoru fazlasıyla aldık , rakibi bozguna uğrattık , Gre gizli kahramandı her gol oluşumunda onun ismi vardı , yarı finalde rakip İtalyan devi İnter.