1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Keza Dia'da öyle bence özellikleri fazla bile neredeyse 2 sezon gol krallığına oynadı oyunumda.
    Adamın ne özelliği var fazla olsun hız var hızlanma var.Sakatlıktan oynayamadı bu dönem oynayamadı diye nie özellikleri düşüyor geçen sene bi Arda vardı neredeyse 1 sezon oynamamıştı bazı özellikleri artarak oyuna tekrar sunuldu,böyle bir düzenleme olursa Dia'nın düşürülmesi gibi varolan art niyetinizi iyice gün yüzüne çıkaracaksınız.

Konu Stoch o yüzden Dia'ya girmeseydiniz o konuda yazsaydınız daha güzel olurdu.Stoch'u oyunda 3-4 sene içinde worldwide yapmıştım çok etkili oynuyor gerçekten,potansiyeli arttırılmalı,ca'da ufak düzenlemeler yapılmalı birden abartmaya gerek,yıllar geçtikçe bu performans devam ederse CR7 tarzı profile yavaş yavaş gelecektir oyun stili çok benziyor çünkü o yüzden onunla kıyasladım onun gibi profili olacak demiyorum onun tarzı diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Adamın ne özelliği var fazla olsun hız var hızlanma var.Sakatlıktan oynayamadı bu dönem oynayamadı diye nie özellikleri düşüyor geçen sene bi Arda vardı neredeyse 1 sezon oynamamıştı bazı özellikleri artarak oyuna tekrar sunuldu,böyle bir düzenleme olursa Dia'nın düşürülmesi gibi varolan art niyetinizi iyice gün yüzüne çıkaracaksınız.

Konu Stoch o yüzden Dia'ya girmeseydiniz o konuda yazsaydınız daha güzel olurdu.Stoch'u oyunda 3-4 sene içinde worldwide yapmıştım çok etkili oynuyor gerçekten,potansiyeli arttırılmalı,ca'da ufak düzenlemeler yapılmalı birden abartmaya gerek,yıllar geçtikçe bu performans devam ederse CR7 tarzı profile yavaş yavaş gelecektir oyun stili çok benziyor çünkü o yüzden onunla kıyasladım onun gibi profili olacak demiyorum onun tarzı diyorum.
    Niye art niyetim olsun oyunda çok gol atıyorlar. Defalarca rastladım Stoch ve Dia'nın gol krallığına oynadığını
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haklılık payı var yalnız. Stoch kısa alanda boştaki oyunculara iyi paslar verdi ama tamamen teknik kapasitesi ve çevikliğinden ötürü. Geniş alanda derinlemesine pek kaçan oyuncuları göremedi iyice dikkat ettim. Çevikliğini kullanarak çok iyi dribbling yapıyor, inanılmaz etkili açık alanda. Baskı yediğinde kendini tekrar ettiği için geriye dönebiliyor. Dün serbest oynayınca daha fazla açık alan buldu ve bireysel katedip sıkışan oyunu açtı.
    Manisa maçında GG77'ye attığı o pas sizi haksız çıkarıyor. Çok tartışılıyor ama Stoch'u sadece mental olarak düzeltin yeter geriye kalan tüm özellikler iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Manisa maçında GG77'ye attığı o pas sizi haksız çıkarıyor. Çok tartışılıyor ama Stoch'u sadece mental olarak düzeltin yeter geriye kalan tüm özellikler iyi.
    O pası ceza sahası çizgisi önünden attı. Pas verebileceği en iyi kişi içeri kaçan Gökhan'dı. Stoch'un pas değeri iyi bir puanda zaten, tekniğini kullandı. Tabi bu yaratıcılığının yüksek olduğu konusunda ikna etmiyor beni.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O pası ceza sahası çizgisi önünden attı. Pas verebileceği en iyi kişi içeri kaçan Gökhan'dı. Stoch'un pas değeri iyi bir puanda zaten, tekniğini kullandı. Tabi bu yaratıcılığının yüksek olduğu konusunda ikna etmiyor beni.
    Stoch'un ozelliklerinde bir artis olacak mi?

ayrica pa-si yukselecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    geçen sene bi Arda vardı neredeyse 1 sezon oynamamıştı bazı özellikleri artarak oyuna tekrar sunuldu,böyle bir düzenleme olursa Dia'nın düşürülmesi gibi varolan art niyetinizi iyice gün yüzüne çıkaracaksınız.
    Sadece Arda konusunda yorum yapmak istiyorum. Arda Rijkaardlı dönemin başında CA'sı 154'tü galiba. Sonra sakatlık, performans falan derken 152 oldu. Geçen sene de 150'ye düştü. Genel olarak özellikleri düşmüş demek ki. Ayrıca sakat olmasından çok oyuncunun performansına göre özellikler veriliyor. Eğer bir özelliği arttıysa o özelliğinde daha iyi olduğu düşünüldüğü içindir. Arda çok sakattı ama oynadığı zaman belli bir performansın üzerinde oynuyordu. Bakınız Milli maçlar. Takım tamamen Arda'nın ayağında bakıyordu.

Mesaj Yetkileri