@Gratel (isim?)
http://forum.turksportal.net/vb/show...10#post2169310
Bu başlık altında son 4-5 posta bakarsan anlarsın ne olduğunu. Eğer yine de yardıma ihtiyacın olur ise buradayız
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taktik dosyasının nasıl oluşturulacağını bilmiyorum beni fazla zorlamao konularda zaten bu sezon sonunda taktiğimi paylaşacaktım buradan. Şimdiden paylaşalım;
Standart 4-4-2 taktiği ile oynuyorum. Bu taktikte önemli olan 4 bölge var. Orta sahanın ortası, ve forvetler. İlk öncelikle 2 orta saham kesinlikle CM-Support özelliklerine uygun olması lazım. isteğe bağlı olarak ta bir tanesi BMW(top kazanan)-support olabilir. Top kapma özelliğinin en az 14 olması gerekiyor orta saha oyuncularının benim için. Nedeni ise bir altta ki takım taktiklerinden anlayabilirsin. Orta sahadan başlayan çok pres yapan ve agresif bir oyun tarzımız var. Örnek vermek gerekir ise, orta saha da top sürmeye çalışan rakiplerin(playmaker gibi) hiç şansları olmuyor. Adam top sürerken bizim agresifler direkt ayağa kayarak topu çalarak hızlı atağa kalkıyorlar. işte burada da önemli olan hızlı atakları gole çevirecek nitelikte ve özellikte bir forvet oluyor ki o da Poacher forvetler. Bir çok maçımda o kadar çok böyle gol attım kiNormal set oyununa gelince burada da Advanced forvetin biraz farkı ortaya çıkıyor. Oyunu önde kuruyoruz ve kısa paslar ile kanatları düşünerek oynuyoruz. Advanced forvet ile her top buluştuğunda ve eğer bu forvete uygun özellikleri var ise Poacher forvetin tüm ara koşularına cevap veriyor ve bir çok asist yapıyor. Aynı zamanda kanatlardan gelen topları kafa ile kaleye yönledirip bir çok gol bulabiliyor böyle
Daha var ise aklına takılanlar alabiliriz
Sen şu ters2 taktiğinden kurtar Galatasarayımızı yeter
![]()