Originally Posted by
Cr1minaL
Hocam önerilerinin hepsi total futbolla baya baya çelişiyor örneğin bu oyun stilinin temeli yardımlaşmadır katı bi oyun stili olmaz bekler ileri çıkar onun yerini stoper doldurur kanatlar arasında maç içinde sıklıkla kanat değişimi olur total futbolu geçtim taktik kendi içindede çelişiyor

çabuk alan daraltmak istiyorsun ancak bunu geniş alanda yapmaya çalışıyorsun.
ama yinede emek var ve özenerek hazırladığın belli yinede saygım var indirip denemek isterim
Kardeşim zaten oyun stilini rigid yapmamız gerektiğini belirtirken ''sanılanın aksine'' gibi bir ifade kullanmıştım. Gerçek hayatta bu tabi ki böyle olmaz ancak Fm'de verilen bir komutun tam olarak da istediğimiz şeyi yansıtmadığı kanaatindeyim, bu yüzden sistemin tam olarak oturması, oyuncuların kendi yerinde durması ve kendi görevlerini yapması için bu düşünceyi geliştirdim.
''Kanatlar yer değiştirir'' demişsin fakat benim taktiğimde kanat yok.
Çabuk alan daraltmak gibi bir ifadeyi de kullandığımı hatırlamıyorum, mümkün olduğu kadar geniş alanda oynamamız gerekiyor oyunu. Sahamı da hep en genişinden seçerim zaten.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."