Kupa maçına çıkıcaz.Takımla toplantı yaptım.Kötü gidiyoruz dedim.Herkesin moral dipte![]()
Kupa maçına çıkıcaz.Takımla toplantı yaptım.Kötü gidiyoruz dedim.Herkesin moral dipte![]()
Welsh Cup 4. Tur Maçı
Piiiii.Olaylar olaylarMaç öncesi yaptığım konuşmanın bana geri dönüşü bu şekil oldu.Yeni aldığım kaleciyi oynatıyım dedim ama yeni olarak kalacak demekki o.
Şansız bir yenilgi almışsınböyle yenilikleri kendi evinde oynadığın maçlarda dene
![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 1.Maç
Takım stop etti.Bi daha ki maçta alt yapıdaki forvetimi oynatıcam
Çok kötü olmuş.Ağır bir yenilgi almışsın moraller daha da çökmüş.
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 2.Maç
Sonunda galibiyet.Alt yapıdan alıp bu maçta oynattığım 17 yaşındaki genç forvetim Baldwin ilerde çok etkiliydi.Ama bitiricilik konusunda büyük sıkıntıları var
Ve müjde!!Trundle iyileşti.Sezona müthiş başlayan ve attığı gollerle takımı sırtlayan Trundle sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramıyor.Bu sezon 2.kez uzun süreli sakatlanan 36 yaşındaki golcünün Carmarthen maçında kadroya alınacağı ve maçın gidişatına göre 2.yarıda oyuna girebileceği öğrenildi.
Trundle iyi bir oyuncu.Umarım gollerine kaldığı yerden devam eder![]()
Son maçlarda çok gol yemeye başlayan Neath takımı defansa takviye yaptı.Genç Finlandalıyı kadrosuna kattı.
Alt yapı seçmelerinde çıkan oyuncu.Van doğumlu ve Galler vatandaşlığı da var
![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 3.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 4.Maç
Liderle çok kritik bir maça çıktık.Üstün olan taraf bizdik ama yine duran toptan gol yedik.Puan farkı 9a çıktı.Ligin bitimine 6 maç var.Şampiyonluk hayal oldu bu sene
Bu sene en azından iskeletin belli olur, seneye yerinde transferlerle daha oturaklı olur, bu arada D.Kurt bomba olmuş, Van nire, Galler nire![]()
Bu sezon artık şampiyonluk neredeyse imkansız maalesef.
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 5.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 6.Maç
Trundle'ın dönüşü!!!
Trundle yaşlı da olsa adam atıyor yani![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 7.Maç
Deplasmanda son dakikalarda 10 kişi kalmamıza rağmen sahneye yine Trundle çıkıyor ve liderle puan farkını 4'e indiryoruz.Takım bu maçta çok istekli veagresif bir oyun ortaya koydu.Ligin bitimine 3 maç kala ufak bi umut doğdu ama şampiyonluk şansımız çok düşük
Yine Trundle![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 8.Maç
90+2'de gelen gol Neath tarafında büyük sevinç yarattı fakat lider Aberstywth deplasmanda 4-1 kazandı ve son 2 haftaya 4 puan önde girdi.
Olsun hocam yine de iyiyiz.Şampiyon olamasak da galibiyet serisi yakalamak da güzel.
Puan durumunu paylaşabilir misin ?
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 9.Maç
Alper Tunga oyuna sonradan girdi ve harika bir vuruşla takıma galibiyeti getirdi.Bu gol çok önemli çünkü Aberstywth kendi sahasında 3-2 mağlup oldu.Puan farkı 1'e indi.Biz son maç deplasmanda TNS ile oynayacağız.Onlar ise Carmarthen deplasmanına gidecek.Nefesler tutuldu.