1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oldukça hareketli bir transfer sezonu yaşandı, toplamda 56 M $ harcanırken, 59 M $'lık oyuncu satışı gerçekleşti.

Kısaca bakmak gerekirse;

GK: Adler'in uzun süreli sakatlığı nedeniyle kiralık yetenekli genç Leno fırsat bulacak.

DC: Gelecek vaadeden Reinartz-Toprak göbek hattı Vorsah ve genç Xulu ile desteklendi.

WBR: Dinamo'dan Vrsaljko iyi bir tercih, Castro ile bu pozisyon için yarışacaklar.

WBL: Kadroda halihazır bulunan Kadlec yerini Gabriel Silva ve M'bengue'ye kaptıracak gibi görünüyor. Sol bek olayının suyunu çıkarmış vaziyetteyim, farkındayım

DMC: Kara, o artık bir efsane Yedeği, genç Bender gibi duruyor.

MC: Orta sahada göbek üçlüsü şimdilik Rolfes-Ballack-yeni transfer Badelj şeklinde olacak.

AMC: R. Augusto'yu pek yeterli görmedim, 16 M $'a Wolsburg'a satıp yerine S. Donetsk'ten 15.5 M $'a D. Costa'yı ve yedeği olarak da Villanueva'yı aldım.

FC: Şu anda Quintero - Kiessling ikilisinden oluşmakta, ama yeterli olmayacağı kesin.. Composure eksikliği Quintero'da bariz sıkıntı yaratıyor.. Derdiyok'a nakit 15 M'luk teklif gelince kayıtsız kalamadım, bıraktım. Yedek olarak satın alınan Sanogo ve Vitinho'dan gelecekte beklentiler yüksek.

Last edited by LeoN48 : 26.Ocak.2012 at 01:43

Mesaj Yetkileri