-Spor alanını göremiyoruz
-Hiçbir alana yazdığımız mesajı düzenleyemiyoruz
-Hiçbir ankete katılamıyoruz
-Avatar kullanamıyoruz,düzenleyemiyoruz
-İmza kullanamıyoruz düzenleyemiyoruz
Bence bunlar caydırıcı değil.Yani eğer caydırıcı olması isteniyorsa yazarlığın alınması bence çok daha caydırıcı olur.Fakat spor alanında verilen cezalarda objektif olmak çok zor bana kalırsa. Yani kimin neye kızdığı, neyi görünce tahrik olduğu belli olmuyor artık. Maç kaybedince yazmayın, tahrik oluyor ; şike dosyasında yazmayın, masumiyet karinesi var, maçı kaybedince sinirlenmeyin; burası taraftar forumu değil.O zaman kapatalım bence spor alanını. En azından normalde gayet iyi anlaşan insanlar arasındaki gerginlik son bulur...
Ayrıca bazı kişileri (mesela ben ) spor alanından uzak tutarak hem kişinin daha büyük cezalar almasını (yazarlığın elden gitmesi gibi) hem de o alanın sakinliğini sağlamaya çalıştığınızı düşünüyorum. İşte bu noktada amaç sadece spor alanıyla ilgiliyken diğer yaptırımları yersiz görüyorum ben.Yani amaç o kişinin spor alanından uzak tutulmasıysa sadece orayı göremeyen bir grup oluşturulabilir.

O zaman kapatalım bence spor alanını. En azından normalde gayet iyi anlaşan insanlar arasındaki gerginlik son bulur...