1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kanatsız 4-3-3: Mucize sonuçlar, bol gol

Hybrid View

Bu taktiği Dortmund,Malaga,PSG denedim ve başarısız oldum.Artık oyunu bırakma aşamasına geldiğim sırada son olarak napoli yi aldım ve bu taktikle oyundaki ilk sezonumda lig şampiyonu şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve çok fazla gol atıyorum şimdi takım değiştirmeyi düşünüyorum ama kariyere iyi başlamışken başka takımda tutmayabilir endişesindeyim.Taktiği yapanın ellerine sağlık.

Quote Originally Posted by gknogz View Post
    Bu taktiği Dortmund,Malaga,PSG denedim ve başarısız oldum.Artık oyunu bırakma aşamasına geldiğim sırada son olarak napoli yi aldım ve bu taktikle oyundaki ilk sezonumda lig şampiyonu şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve çok fazla gol atıyorum şimdi takım değiştirmeyi düşünüyorum ama kariyere iyi başlamışken başka takımda tutmayabilir endişesindeyim.Taktiği yapanın ellerine sağlık.

Yorumun için teşekkürler,bence olay taktiğe uygun adamları transfer etmek kardeşim ben İngiltere Liginde 5.ligden gelip çok iyi sonuçlar elde ettim bu taktikle,Avrupa Kupalarında da çok iyi gidiyorum.Her taktiğin bir uyum süreci var belki de ondan dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum,başlarda kötü sonuçlar almak çok normal.Başarılarının devamını dilerim,umarım diğer takımlarda da bu taktikle başarılar kazanabilirsin.İyi FM'ler...

Mesaj Yetkileri