SON DAKİKA!

Ankaragücü müthiş bir transfer atağına kalktı!

Sezona güzel bir başlangıç yapan Ankaragücü, transfer yaşağı altında olduğu için sadece serbest oyuncuları kadrosuna katabiliyor. Bu sebeple de, forma satışlarında patlama yapıp finansı bir nebze de olsa düzeltmeyi planlayan teknik direktör Eren Aydemir, devre arasında serbest kalacak 4 oyuncu için kolları sıvadı! Bu oyunculardan en az birini takımda görmek isteyen Aydemir'in ilgilendiği isimleri sadece sizin forumunuz forum.turksportal ele geçirdi! İşte o dudak uçuklatan isimler:

1. PASCAL CHIMBONDA




Takımdaki en büyük eksiğinin sağ bek olduğunu düşünen Aydemir, zamanında Tottenham'da da top koşturmuş olan Fransız sağ beki kadrosunda görmeyi çok istiyor. Maaşının karşılanması durumunda Chimbonda'nın da bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

2. MATEJA KEZMAN



Devre arasında serbest kalacak Mateja Kezman'ı Türkiye'ye döndürmeyi planlayan Aydemir, forvette genç oyuncuların yanına tecrübe katmış olacak.

3. CASSIO LINCOLN



Aydemir'in Türkiye'ye döndürmeyi planladığı bir diğer oyuncu ise Cassio Lincoln! Şu an Avai'de forma giyen Brezilyalı oyuncu, yüksek maaşı karşılanırsa Ankaragücü'ne seve seve gidebileceğini çevresine belirtti.

Son oyuncu ise sadece Türkiye'yi değil, tüm dinyayı heyecanlandırıyor. O oyuncu:

JUNINHO!


Brezilyalı frikik ustası Juninho, Aydemir'in en büyük hedefi. Meşhur ''Ölü Yaprak Vuruşu''nu tüm Ankaralılar'a izletmek isteyen Aydemir'in, Juninho'yu takımına katmak için tüm dengeleri bozabileceği gelen haberler arasında.