Tartışmasız tr nin en iyi sut çeken oyuncusu. Suanki profille bu performansi gostermedigi çok açık. Yapacağınız degisiklikleri merakla bekliyorum.
Tartışmasız tr nin en iyi sut çeken oyuncusu. Suanki profille bu performansi gostermedigi çok açık. Yapacağınız degisiklikleri merakla bekliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
En iyi sut çeken demiştim ben
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
vuruş tekniği başta olmak üzere hepsinin birleşiminde Stoch en iyi şut çeken oyuncudur bana göre. isabet oranı falan bence yanıltıcıdır. örneğin; stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider ama isabetsiz diye alınır.
sence kim Stoch'tan iyi vuruyor? Mustafa pektemek mi,murat yıldırım mı,baroş mu,tum mu?
bence Stoch'un attığı şutlarda tek rakibi olabilecek kişi Taner Yalçın'dır. Daha doğrusu ona en çok yaklaşabilen kişi. Fenerbahçe'den de Cristian ve Emre yaklaşabilen isimler. Ziegler de iyi vuruyor gözüküyor gollerinde ama henüz göremedik Fenerbahçe'de. hele ikinci listede hürriyet,melo falan Stoch'un önüne geçmiş.
Perpetuanın yazdığı bazı şeyler gereksiz bilgi gelmiş oran veriyorsun orda,yaptıkları ne bu saydığın oyuncuların onları söylermisin bize % bilmem kaç yazarak ne oluyor yani bak Stocha herşey ortada.
Long Shots 18 diyorum.
hep şutları üzerinde durduk ama bana kalırsa kornerleri ve ortaları da gayet iyi. kornerleri 14-15 orta açma ise 15-16 seviyesine getirilebilir.
vuruş tekniği, kaleyi bulma ve gole çevirme... hepsini katınca Stoch en iyidir Zafer![]()
2. ve 3. söylediğinde "verilen istatistiğe" göre ligin en iyisi değil diye görüyoruz. Vuruş tekniğini düşünürsek bu ligde Alex, Manuel Fernandes , Simao, Quaresma gibi oyuncularda var. Alex, Quaresma ve Simao gibi oyuncuların şut tekniği bence Stoch' da yok. İlerde olabilir mi ? Evet bence olabilir. 1-2 sene içinde eğer böyle şutlara alışırsa bu konuda gerçekten ligimizden de üst bir düzeye çıkabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
uzun şut kesinlikle bi 15 - 16 olması lazım
ben zaten hepsinin karışımından bahsediyorum. o listeye bakacak olursak birinde olan diğerinde var mı ? yok. hem daha öncede dedim. stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider. o listede Semih bile Stoch un önünde isabet oranı bakımından. istatistikler önemlidir ama abartılmamalıdır bence.
şuanki Stoch'un şutlarını ben fm de yaptıramıyorum. sorun sendedir diyecekseniz, başka takımları yönettiğimde Aykut Hocanın da yaptırabildiğini görmedim pek.
perputuanın cevap verdiği yoruma bak, bir de senin cevap verdiğin yoruma bak. sen orada istatistik olarak Stoch'un önünde olan adamların Stoch'tan iyi vurduğunu kastetmişsin, fakat perpetua en isabetli çeken futbolcu bilgisine cevap vermiş.
o mesajına değil de üsttekine alıntı yaptığımı farz et bu arada.
Herkesin atladığı bir konu var. Shooting isabet oranı evet ama mesafe arttıkça isabet oranı şeklinde kullanılıyor oyun içinde. 20 verirseniz yarı sahanın herhangi bir yerinden de vurup gol atar. Ceza sahası çevresinden gol vuruşu yapması için çok yüksek bir oran vermeye gerek yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Albert Riera'nın long shots 16 fakat şuana kadar hiç uzaktan vurup gol attığını görmedim oyunda. demek ki buda tek bir özellikle olmuyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Benim bildiğim ceza sahası içinde finishing dışında bir adım sonrası bile olsa long shoots işler yanlış mı biliyorum?
Cristiano Ronaldo'nun uzaktan şutları 17 iken Stoch'un ki 16 mı olacak ? Kun Aguero'nu 15 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Arjen Robben'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Ibrahimovic'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ?
13 iyidir bence.Bu yıl böyle gollerine devam ederse 14 düşünülebilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Stoch oyunda da gerçekteki gibi atsın gollerini özellikleri nasıl olursa olsun.