Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tartışmasız tr nin en iyi sut çeken oyuncusu. Suanki profille bu performansi gostermedigi çok açık. Yapacağınız degisiklikleri merakla bekliyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tartışmasız tr nin en iyi sut çeken oyuncusu. Suanki profille bu performansi gostermedigi çok açık. Yapacağınız degisiklikleri merakla bekliyorum.

Cevap Daha önce Perpetua tarafından verilmiş.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ligin en isabetli sut ceken oyuncusu degil. Ilk yari itibariyle sutlarinin %69'i kaleyi bulan Turgut Dogan Sahin en isabetli sut ceken oyuncu.

Ardindan %62 ile Taner Yalcin geliyor.

Sonra %60 ile Murat Yildirim., %59 ile Bilal Kisa, sonra da ayni yuzde ile Semih Senturk. Onun arkasindan da Stoch geliyor. Hemen altinda ise Elmander, Milan Baros, Herve Tum, Ozan Ipek var.

Sutlari gole cevirme konusunda da Stoch en tepede degil. Mustafa Pektemek %26, Milan Baros, Herve Tum %25, James Troisi %23, Burak Yilmaz %22, Nobre %18, Simao %17, Kamara %16, Selcuk Inan %16, Felipe Melo %14, Isaac Promise %14, Elmander %13, Christian Baroni %13, Stancu %13, Hurriyet %12 gibi oranlarda dolasirken, Stoch %11'de.

Rakamlar ilk 17 hafta itibariyle.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En iyi sut çeken demiştim ben
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En iyi sut çeken demiştim ben
    Kastın isabet değil vuruş tekniği mi ? En iyi demeni gerektiren özellikler hangileri?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

vuruş tekniği başta olmak üzere hepsinin birleşiminde Stoch en iyi şut çeken oyuncudur bana göre. isabet oranı falan bence yanıltıcıdır. örneğin; stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider ama isabetsiz diye alınır.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kastın isabet değil vuruş tekniği mi ? En iyi demeni gerektiren özellikler hangileri?
    sence kim Stoch'tan iyi vuruyor? Mustafa pektemek mi,murat yıldırım mı,baroş mu,tum mu?

bence Stoch'un attığı şutlarda tek rakibi olabilecek kişi Taner Yalçın'dır. Daha doğrusu ona en çok yaklaşabilen kişi. Fenerbahçe'den de Cristian ve Emre yaklaşabilen isimler. Ziegler de iyi vuruyor gözüküyor gollerinde ama henüz göremedik Fenerbahçe'de. hele ikinci listede hürriyet,melo falan Stoch'un önüne geçmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Perpetuanın yazdığı bazı şeyler gereksiz bilgi gelmiş oran veriyorsun orda,yaptıkları ne bu saydığın oyuncuların onları söylermisin bize % bilmem kaç yazarak ne oluyor yani bak Stocha herşey ortada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Long Shots 18 diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hep şutları üzerinde durduk ama bana kalırsa kornerleri ve ortaları da gayet iyi. kornerleri 14-15 orta açma ise 15-16 seviyesine getirilebilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    biz susalım stoch konuşsun beyler
    Hehe.. bu basliga birisinin yazacagindan emindim.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    sence kim Stoch'tan iyi vuruyor? Mustafa pektemek mi,murat yıldırım mı,baroş mu,tum mu?

bence Stoch'un attığı şutlarda tek rakibi olabilecek kişi Taner Yalçın'dır. Daha doğrusu ona en çok yaklaşabilen kişi. Fenerbahçe'den de Cristian ve Emre yaklaşabilen isimler. Ziegler de iyi vuruyor gözüküyor gollerinde ama henüz göremedik Fenerbahçe'de. hele ikinci listede hürriyet,melo falan Stoch'un önüne geçmiş.
    Ben perpetua nın dediklerini alıntı yaptım istatistik eklediği için. Benim mesajımdan alıntı yapmışsın. Yazdığım soruya cevap göremedim cevabında. Yok cevap yoksa neden o mesajdan alıntı yaptın. Sorumu tekrarlıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

vuruş tekniği başta olmak üzere hepsinin birleşiminde Stoch en iyi şut çeken oyuncudur bana göre. isabet oranı falan bence yanıltıcıdır. örneğin; stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider ama isabetsiz diye alınır.
    Hepsinden kastı ne Muhammet ? Ben onları sormuştum. Sen onların yerine hepsi yazmışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

vuruş tekniği, kaleyi bulma ve gole çevirme... hepsini katınca Stoch en iyidir Zafer

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

vuruş tekniği, kaleyi bulma ve gole çevirme... hepsini katınca Stoch en iyidir Zafer

2. ve 3. söylediğinde "verilen istatistiğe" göre ligin en iyisi değil diye görüyoruz. Vuruş tekniğini düşünürsek bu ligde Alex, Manuel Fernandes , Simao, Quaresma gibi oyuncularda var. Alex, Quaresma ve Simao gibi oyuncuların şut tekniği bence Stoch' da yok. İlerde olabilir mi ? Evet bence olabilir. 1-2 sene içinde eğer böyle şutlara alışırsa bu konuda gerçekten ligimizden de üst bir düzeye çıkabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

uzun şut kesinlikle bi 15 - 16 olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

2. ve 3. söylediğinde "verilen istatistiğe" göre ligin en iyisi değil diye görüyoruz. Vuruş tekniğini düşünürsek bu ligde Alex, Manuel Fernandes , Simao, Quaresma gibi oyuncularda var. Alex, Quaresma ve Simao gibi oyuncuların şut tekniği bence Stoch' da yok. İlerde olabilir mi ? Evet bence olabilir. 1-2 sene içinde eğer böyle şutlara alışırsa bu konuda gerçekten ligimizden de üst bir düzeye çıkabilir.
    ben zaten hepsinin karışımından bahsediyorum. o listeye bakacak olursak birinde olan diğerinde var mı ? yok. hem daha öncede dedim. stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider. o listede Semih bile Stoch un önünde isabet oranı bakımından. istatistikler önemlidir ama abartılmamalıdır bence.

şuanki Stoch'un şutlarını ben fm de yaptıramıyorum. sorun sendedir diyecekseniz, başka takımları yönettiğimde Aykut Hocanın da yaptırabildiğini görmedim pek.

Ben perpetua nın dediklerini alıntı yaptım istatistik eklediği için. Benim mesajımdan alıntı yapmışsın. Yazdığım soruya cevap göremedim cevabında. Yok cevap yoksa neden o mesajdan alıntı yaptın. Sorumu tekrarlıyorum.
    perputuanın cevap verdiği yoruma bak, bir de senin cevap verdiğin yoruma bak. sen orada istatistik olarak Stoch'un önünde olan adamların Stoch'tan iyi vurduğunu kastetmişsin, fakat perpetua en isabetli çeken futbolcu bilgisine cevap vermiş.
    o mesajına değil de üsttekine alıntı yaptığımı farz et bu arada.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Herkesin atladığı bir konu var. Shooting isabet oranı evet ama mesafe arttıkça isabet oranı şeklinde kullanılıyor oyun içinde. 20 verirseniz yarı sahanın herhangi bir yerinden de vurup gol atar. Ceza sahası çevresinden gol vuruşu yapması için çok yüksek bir oran vermeye gerek yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Herkesin atladığı bir konu var. Shooting isabet oranı evet ama mesafe arttıkça isabet oranı şeklinde kullanılıyor oyun içinde. 20 verirseniz yarı sahanın herhangi bir yerinden de vurup gol atar. Ceza sahası çevresinden gol vuruşu yapması için çok yüksek bir oran vermeye gerek yok.
    Bu mantıkla olmaz hocam.Ceza sahası çevresinden gol vuruşu yapabilmesi için kaç vermek gerekiyor peki? 20-7+2 gibi mi?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Albert Riera'nın long shots 16 fakat şuana kadar hiç uzaktan vurup gol attığını görmedim oyunda. demek ki buda tek bir özellikle olmuyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim ceza sahası içinde finishing dışında bir adım sonrası bile olsa long shoots işler yanlış mı biliyorum?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cristiano Ronaldo'nun uzaktan şutları 17 iken Stoch'un ki 16 mı olacak ? Kun Aguero'nu 15 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Arjen Robben'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Ibrahimovic'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ?

13 iyidir bence.Bu yıl böyle gollerine devam ederse 14 düşünülebilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Cristiano Ronaldo'nun uzaktan şutları 17 iken Stoch'un ki 16 mı olacak ? Kun Aguero'nu 15 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Arjen Robben'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Ibrahimovic'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ?

riera da zaten 90 metreden attığı gollerle ünlü bir futbolcu, keza melo da

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Neden olmasın ?

Adam kaleyi görünce vuruyor ve atıyorda

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Neden olmasın ?

Bahsettiğimiz yer ceza sahası yayı civarı değil 30-35 metreden kaleyi görünce ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

riera da zaten 90 metreden attığı gollerle ünlü bir futbolcu, keza melo da
    Burada Riera'dan Melo'dan bahseden oldumu ? Allah aşkına kendinize gelin artık.Galatasaray ile Fenerbahçe futbolcularını karşılaştırmayı bırakın.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Neden olmasın ?

Fenerbahçe'ye geldi geleli kaç tane böyle gol attı 4-5 ? Bilemedim 6 ? Hadi 7 olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burada Riera'dan Melo'dan bahseden oldumu ? Allah aşkına kendinize gelin artık.Galatasaray ile Fenerbahçe futbolcularını karşılaştırmayı bırakın.

Fenerbahçe'ye geldi geleli kaç tane böyle gol attı 4-5 ? Bilemedim 6 ? Hadi 7 olsun.
    Burada derken benim yazımda demek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Stoch oyunda da gerçekteki gibi atsın gollerini özellikleri nasıl olursa olsun.

örnek verdim tıpkı sizin yaptığınız gibi. anlaması güç bir şey değil aslında... siz gelene kadar ronaldo,aguero vs.den de bahseden olmamıştı aynı mantıkla...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

örnek verdim tıpkı sizin yaptığınız gibi. anlaması güç bir şey değil aslında... siz gelene kadar ronaldo,aguero vs.den de bahseden olmamıştı aynı mantıkla...
    Hocam Stoch'u oyunda gözlemliyorum geçen yıl 30 maçta 10 gol attı.Eğer uzun şut özelliği 16 olursa o 10 gol 15 e falan çıkar.Stoch içinde bu normal bir şey değil.

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri