Ben duran topları hiç enlemiyorum, sadece kullanacak oyuncuları ayarlıyorum. Zaten bu açık nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum.![]()
Ben duran topları hiç enlemiyorum, sadece kullanacak oyuncuları ayarlıyorum. Zaten bu açık nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum.![]()
ama FM deki korner öyle böyle değil. hiç zevk bırakmıyor. düşünsene 4 korner kullanıyorsun bunun 3 ünü gole çeviriyorsun. ne kadar mantıklı ? hiç zevki kalmıyor. önceleri ben de severdim. ama her seride zorlaşması gereken korner olayı gittikçe daha da kolaylaşmaya başladı. o yüzden ben turnuva da falan kullanıyorum ama kendi kariyerlerimde hiç oynamıyorum korner taktiğiyle. ki gözle görülür bir azalış olduğu kesin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ayarlamama gerek yok ki, iyi bir frikik kullanan oyuncunuz varsa zaten sezonda 10 gol buluyorsunuz, kornerlerde sezonda 50 gol atıyorsam, 20si kornerden geliyor, demek ki ayarlasam neler olacak... Sadece iyi kullanacak oyuncuları seçiyorum ve onları antremanda ona göre çalıştırıyorum.