inter kötü takım mı diye sitem etmişsin benim kariyerde, kötü olmadığını görtermişsin, ama final trajik olmuş hafif. bu finalde kaybetmeler aliskanlik yapmasin aman, intere bi cuper yeter![]()
inter kötü takım mı diye sitem etmişsin benim kariyerde, kötü olmadığını görtermişsin, ama final trajik olmuş hafif. bu finalde kaybetmeler aliskanlik yapmasin aman, intere bi cuper yeter![]()
...
Avrupa Kulüpler Sıralaması Açıklandı
...
İnter yönetimi yeni sözleşme önerdi ve kabul ettik. Sezon sonuna kadar sürecek sözleşmede önceki sözleşmeye göre iyileştirilen tek nokta maaşımız.
...
Transferleri Bitiriyoruz
Gelenler ve Gidenler
...
Transfer Edilen Oyuncular
...
Yeni Sezonda Oluşturduğumuz Kadro
Yeni Sezonda Kullanacağımız Ana Taktik ve İdeal 11
Not: Tamamen oyuncuların mevcut durumuna göre dizayn ettim. Önceleri lige ve rakiplere göre taktik hazırlar sezon boyunca kullanırdım bu defa tamamen bize özgü bir taktik. Oyuncuların bu sisteme alışmakta zorluk çekeceklerini sanmıyorum. Eğer iyi adapte olursak geçen sezon yaşadığımız gol sıkıntısına vitamin gibi bir çözüm olacaktır.
...
Amerika ve Çin Turları sona erdi. Yeni taktiğimize adapte olmak açısından bu maçlarda kullanma şansı yakaladık ve aldığımız reaksiyon muhteşem. Umarım diğer maçlarda da aynı çizgide devam ederiz.
...