Corbett Sports Welsh Premier League 6. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 6. Hafta
Gözlemcilerimin bulduğu ve boşta olan Danimarkalı Nasri'yi kadromuza kattık
Şampiyonlar Ligi B Grubu 2.Maç
Leverkusen deplasmanında amacım 1 puandı ama 3 puanı kaçıran taraf olduk.Oyun boyunca mükemmele yakın futbol oynadık ama bitirici vuruşu bir türlü yapamadık.Bu maçta 3 puanı kaçırdığım için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi ama gerçekten çok iyi oynadık.Sürekli oyuna müdahele etmeme rağmen bir türlü golü bulamadık ama rakibi de kendi sahasında oynatmadık.Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanımız alıyoruz.Bu oyunu görünce 3.lük için küçük bir umut doğdu
Beraberlik primi bile benim için inanılmaz bir rakam
Corbett Sports Welsh Premier League 7. Hafta
ŞL maçından 3 gün sonra oynadığım maçta kadroyu fazla değiştirmeyince acısını çekiyoruz.1 puanı zor kurtardık
Galler milli takımı formasıyla ilk resmi maçına çıkan 20 yaşındaki Graham maçtan sonra çok mutlu olduğunu söylüyor ve beni de es geçmiyor sağolsun
Corbett Sports Welsh Premier League 8. Hafta
Leverkusen'i oynatmamışız artık içerde kaybetmemeye bakalım![]()
İnşallah 3. çıkarız.
Tebrikler Şampiyonlar Ligine sonunda katılmışız, gruptan 3. çıkarsan hem prestij açısından hem de ekonomik açıdan büyük getirisi olacaktır.
...
Şampiyonlar Ligi B Grubu 3.Maç
Leverkusen kendi sahasında Porto'yu 2-1 ile geçti ve az olan 3.lük ümidimiz iyice azaldı
Corbett Sports Welsh Premier League 9. Hafta
Loosemores League Cup Çeyrek Final Mücadelesi
Corbett Sports Welsh Premier League 10. Hafta
Kaptan, CL'de beklentinin üstünde işler çıkarıyorsun, tebrik ederim, bu işin gazı falan yok, Leverkusen'e iyi kit etmişsin bu arada, evinde galip bile gelebileceğini düşünüyorum bu performanstan sonra. Onun dışında Nasri klas transfer olmuş, gözlemcilere bravo. CL maçlarını bekliyorum..
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Maç
MUCİZE!MUCİZE!!İnanılmaz tarihi bir başarı.İspanya liginde şu anda lider olan aynı zamanda ŞL de oynadığı 3 maçta 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Sevilla , Galler'de şoka uğradı.Galler halkı maçtan sonra sokağa döküldü.Tarihi bir zafer daha kazanıyor Neath.Çook önemi bir galibiyet muhteşem
Galibiyet primi harika.Devre arasına bir forvet almıştım onun parası bu maçta çıktı
Futbol gerçekte de böyle değil mi, keyfi burada zaten. Kimse duran toptan kazandı demiyor bi iki gün sonrasında, neticeyi alabilmek çook önemli..Valla diyecek laf bulamıyorum, çok muazzam bişey başardın, Leverkusen maçını alırsan 2.tura bile yükselme kapısı aralanmış durumda. Helal olsun..
Sevilla galibiyetinin hemen ardından 2 resmi teklif birden geliyor.Aslında Bursa ile kariyer güzel olur ama şu anda bırakmam imkansız
Teşekkür ederim.Ama 2.tura çıkmak heralde deli bişey olur ki imkansıza yakın.Sevilla ile Porto 7'şer Leverkusen ile Neath 4'er puanda şu anda.Ben Porto deplasmanın gidecem ki çok büyük ihtimal yenilicem son maç içerde Leverkusen o maçta en azından bir beraberlikle 3. olmayı hedefliyorum
3.'lük fikrine alıştır kendini şimdiden diyorum..
Welsh Cup 3.Tur Mücadelesi
Turu geçtik geçmesine ama ön liberom Hughes bu maçta sakatlandığı için 2-3 ay sahalardan uzak kalacak.Lig maçlarında Nasri'yi oynatıcam o bölgede ama ŞL maçlarında Nasri'yi oynatamıyorum.İnşallah büyük bi sıkıntı çekmem
Loosemores League Cup Yarı Final 1.Maç
Uefa Avrupa Liginde kura şansı çok önemli 1-2 tur da orada geçtin mi sezon sonuna kadar yat : )
...
Loosemores League Cup Yarı Final 2.Maç