1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: FM 2012'de büyük başarılar elde edemeyenler için

Hybrid View

1- ''2-kesinlikle fm2010 a kadar bu oyun standart 4-4-2 taktiğine göre yapılmıştı.fakat sanırım artık işler biraz değişti.yani iyi bir hatta iki taktiğiniz(kendi sahanızda oynarken ve zor deplasmanlarda oynarken) olmalı.'' 4-4-2 kullanıyorsan bunu niye yazdın.
    2- Oyunun açığını kullanıyorsun derken demek istediğim, oyunun yapay zekası neredeyse olmadığından transferler genelde hep aynı oluyor. Sende bu transferlere bakarak oynuyorum diyorsun. Yani oyunda ne olacağını bilerek oynuyorsun. Spoiler almış gibisin. Buda hile olmasa da oyunun açığını kullanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    1- ''2-kesinlikle fm2010 a kadar bu oyun standart 4-4-2 taktiğine göre yapılmıştı.fakat sanırım artık işler biraz değişti.yani iyi bir hatta iki taktiğiniz(kendi sahanızda oynarken ve zor deplasmanlarda oynarken) olmalı.'' 4-4-2 kullanıyorsan bunu niye yazdın.
    2- Oyunun açığını kullanıyorsun derken demek istediğim, oyunun yapay zekası neredeyse olmadığından transferler genelde hep aynı oluyor. Sende bu transferlere bakarak oynuyorum diyorsun. Yani oyunda ne olacağını bilerek oynuyorsun. Spoiler almış gibisin. Buda hile olmasa da oyunun açığını kullanmaktır.

anladım saol ama emin ol o 3-4 alacagım oyuncu dan sonra hep farklı oyuncular alıyordum 2012 de de öyle olur.ben kalkınmak için oyuna başlarken ve kendi takımını kurmaktan bahsettim ama dediğin doğru dostum.bu bir açık sayılabilir yani 4-4-2.ben bunun dısında 4-1-3-2 yi kullandıgımı söylemiştim .çok istisnayı durumda 4-1-4-1 de kullanıyorum.4-4-2 kullanmıyorum demedim ama haklılık payın var cümlem biraz düşük olmuş

Mesaj Yetkileri