1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: FM 2012'de büyük başarılar elde edemeyenler için

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    savegame yapman bence işin tadını kaçırmış çünkü yarı finalde elenme ve şampiyon olmanın çok değişik sonuçları var
    oyunu keşfederek oynamak daha gerçekçi bir oyun anlayışı veriyor. çünkü forumlardan araştırıyorsun ondan sonra hemen şl alıyosun ondan sonra oyun sıkıcı kolay diyosun.
    ben 10 sezon oynadım fb ile hiç sıkılmadan oyuncuları kendi buldum anca 10.sezonumda şl aldım
    demek istediğim oyunu oynayarak öürenmek daha çok zevk verir gerçi zevk meselesi
    sözüm sana değil ama forumları didik didik edip taktik indirip adam olacak regenleri alıp iki sezon sonra şlyi kaldırıp oyun sıkıcı diyenlere sözüm keşfedin öyle herkes alır
    forumu oyuncu bulmak için arastırın dmeedim ki ben8. madde de oyunun felsefesinden bahsetmiştim .yani ( 8-iyi bir kısa listeniz olmalı takip edin sürekli ve şunu unutmayın:bu oyunun felsefesi sık sık oyuncu alıp satmaktır.
    )neyse yanlış anlatmışım demek istediğimi affedin.bir tanecik kiralık oyuncu aldım beşiktaşa bütün kupaları aldım dedim.ben ileride bank asyadan takım aldıgımda oyuna başlarken (!)forumdaki oyunculardan 4-5 ini kullanırım diyorum...neyse oyun taktiği vs konularda birtürlü başarılı olamayan arkadaslar için bazı taktikler verdim.yoksa zaten başarıyı yakalamış olan arkadaslara sözüm yok
    Last edited by simbat26 : 18.Şubat.2012 at 02:02 Reason: imla hatası

Mesaj Yetkileri