Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: [12.0.0] Engin Baytar

Vay be Engin neymiş haberimiz yokmuş

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bence mevki degerleri AMC 20, MC 18, AML 19, ML, 16 ve digerleri oldugu gibi kalarak olmali. Bence Engin safkan bir kanat adami degil daha cok Turkiye'de kanat oyuncu kitligindan dribling yapan her adami kanata tikanmasinin kurbanlarindan (Arda gibi). Zaten Terim onu su ana kadar hep orta sahada kullandi ve boyle devam edecegine eminim.

Daha biraz erken olabilir ama Terim altinda cok caliskan ve tam bir takim oyuncusu oldu tabi kotnratinin da etkisi olabilir bunda. Oynadigi her mac kendisini parcaliyor resmen sezon basinda yasadigi sakatliklar fiziken hazir olmamasina ragmen delilier gibi mucadele etmesinden oturuydu. Bu performans ile teamwork ve work rate rahat 14-15 olur. Simdilik asirya kacmamak icin work rate 14 ve team work 12 olabilir.

Bence dribbling 15, teknik 16, flair 16, passing 15, accleration ve agility 15 olmali. Tabi tum bu degerleri CA'yi asmadan vermek lazim zira 130 CA'den fazla hak eden birisi oldugunu dusunmuyorum tabi 132-133 civari da olabilir CA ama ondan oteye cikmamali simdilik. Strength mesela 8 ve stamina 10-11 olabilir belki. Cok gerekiyorsa sol ayaktan da 1-2 puan kisilabilinir sanki.
    Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bu arada yazmadan duramayacagim ama umarim bazi ozelliklerini artirmak icin ve sirf 130 CA alsin diye sol ayaginda kirpmaya gidilmez zira bu cok cok cok buyuk bir hata olur zira sol ayagini neredeyse sagi kadar iyi kullaniyor yani her iki ayagai ile verdigi paslar, actigi ortalar, ve sutlar arasinda hiz, siddet ve kalite farki yok gibi.

Son olarak bunu soylerken hic abaratigimi dusunmuyorum bence Engin Turkiye'nin su anda en yetenekli ofansif orta saha oyuncusudur (Arda'dan bile) tabi bazi mental sorunlari yuzunden bu yeteneklerini her zaman en iyi sekilde kullanamaya biliyor. Teknik acidan bakacak olursak Arda'dan geri kalir yani pek yok (hatda sut cekme ve bitiricilik konusunda bence daha iyi paslari da asagi yukari ayni duzeyde) ve fiziksel olarak genel anlamda Arda'nin onunde (her ne kadar durmadan ufak sakatliklar gecirsede).

Engin degismesi gerektigini dusundugum ozellikleri:
    Crossing 14
    Dribbling 17
    Finishing 12
    First Touch 15
    Long Shots 12
    Passing 14
    Technique 17

Aggression 18
    Bravery 15 (sakatlanma pahasina bir cok tehlikeli durumlara sokabiliyor kendisini ki bence bu sene sakatliklarinin bir nedeni de bu kendisini asiri zorluyor bir de tabi)
    Creativity 15
    Decisions 10
    Determination 16
    Flair 17
    Teamwork 13
    Work Rate 16 (kim ne derse desin bu sene Engin'in gosterdigi work rate bundan asagisi kesmez adam olumune calisiyor her mac kendisini asiri zorluyor)

Acceleration 15
    Agility 15
    Balance 15
    Pace 14
    Strength 12

!40'a yakin bir CA alabilir Engin, bence o performansi kesinlikle gosteriyor.
    İnsanın birkaç ayda görüşleri nasıl değişebiliyor basit bir örnek

Engin'e gelince; bu sene iyi performans gösteriyor gerçekten ama br anda bu özellikler verilmez.Zaten bu özellikleri verirsek Engin Engin olmaktan çıkar

Consistency düşük gibi geldi bana, şu ana kadar Galatasaray'da o kadar maç oynadı.En az yarısında Engin'den olumlu bir şekilde bahsedebiliriz.En azından yarım sezon için direk 10'a çıkarılmasada 7-8 yapılabilir gibi.
    Engin'de öyle bir oyuncu ki şimdi birşey yapar birşey söyler tüm olumlu görüşleri yıkar kendiyle ilgili çok da övmek istemiyorum

Oyunda da gayet iyi oynuyor Engin bence.Profili çok yüksek gibi durmasada asist ve gol sayıları güzel oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    İnsanın birkaç ayda görüşleri nasıl değişebiliyor basit bir örnek

Engin'e gelince; bu sene iyi performans gösteriyor gerçekten ama br anda bu özellikler verilmez.Zaten bu özellikleri verirsek Engin Engin olmaktan çıkar

Consistency düşük gibi geldi bana, şu ana kadar Galatasaray'da o kadar maç oynadı.En az yarısında Engin'den olumlu bir şekilde bahsedebiliriz.En azından yarım sezon için direk 10'a çıkarılmasada 7-8 yapılabilir gibi.
    Engin'de öyle bir oyuncu ki şimdi birşey yapar birşey söyler tüm olumlu görüşleri yıkar kendiyle ilgili çok da övmek istemiyorum

Oyunda da gayet iyi oynuyor Engin bence.Profili çok yüksek gibi durmasada asist ve gol sayıları güzel oluyor.
    O özelliklerle hakikaten Engin Di Maria, Nani falan oluyor. Licentia, değerlendirmelerine hep çok önem verirdim ama bu son değerlendirmek çok irrasyonel.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

engin aynı kalabilir.Fazla bir şeye gerek yok.Yeni yama ne zaman çıkacak?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri