Sloven Ligi 2.Hafta
NK Maribor :3 - 1 Mura 05

Daniel Vujcic Tarihe Geçti:

Genç Oyuncu 16 yaş 102 günlükken attığı golle Sloven Liginde gol atan en genç oyuncu oldu. Maribor - Mura maçının 65 dakikasında oyuna İbraimi'nin yerine giren oyuncu girdikten 2.dk. sonra ceza sahasının sağ çaprazından kalecinin sol köşesinden topu ağlarla buluşturdu .
Vujcic yaptığı açıklamada "Ben gol attığımda farkında bile değildim bu gol ile Sloven Liginde gol atan en genç oyuncu olacağımın ilk kez profesyonel olduğum bir maçta gol atmamın üstüne böyle bir tarihi anında içinde olmam beni mutlu etti ama artık önemli olan bundan sonrası çalışıp üstüne koymalıyım . Hocam bana birşeyle öğretmeye çalışıyor güveniyor bende bu güvencin karşılığını ödemeliyim.Forma giydiğim ve gol attığım için mutluyum"dedi

Partizan 'da Kaos Zamanı.

Maribor Partizan deplasmanında şov yaptı . Maç boyu kontrolü elden bırakmayan maça hükmeden Sloven ekibi belki turu bile deplasmanda almayı başardı. Maçtan sonra çıkan olaylarda 40 Sırp 25 Sloven taraftar yaralandı . Slovenya Yugoslav Cumhuriyetinden ayrılan bir ülke olduğu için kavga nedeninin politik olduğu ağır yenilgi sonrası Partizan taraftarlarının çıldırıp Maribor taraftarlarına saldırdığı iletildi. M.Sabi yaptığı açıklamada "Ölümden döndük ,Sırpların gözünü kan bürümüştü benim Türk olmam ve Slovenyanın bir takımı olduğumuz için yenilgiyi hazım edemediler. Bence doktora görünmeliler ,futbol politik olmamalı"dedi

Sloven Ligi 3.Hafta
NK Maribor :4 - 0 Rudar Velenje