Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme rakibim Bulgaristan'dan Litex
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme rakibim Bulgaristan'dan Litex
dişine göre rakip, tokatlarsın..
Corbett Sports Welsh Premier League 1.Hafta
Litex maçı öncesi yedeklerle oynadığım maçta 1 puanı zor kurtardım
Neden kaybettin, büyük takımlar mı devreye girdiler?
Litex elenmeyecek takım değil ama mevcut kadro kapasitenin şuanki durumu önemli. Seto fena bir oyuncu değil orta alan için ideal Sidibe'ye de mutlaka finishing çalıştır verimi yükselsin.
...
Bi tanesi Hollandalı'ydı.Lige yükselen bi takım teklif yaptı onu kabul etti.Diğeride İngiliz'di Championship'ten bi takım teklif yaptı ona gitti
Orta saha canımı sıkıyor bakalım Seto toparlayacakmı orta sahayı.Her oyuncuma özel antrenman veriyorum mutlaka bakalım Sidibe'ye de verdim.Genç ve öğrenme isteği olan oyuncularım iyi karşılık veriyor bakalım Sidibe nasıl karşılık verecek.Bu arada adamı oynatırken taktik ekranında ismini gördüm ve Galler liginde Afrika kıtasından oyuncu oynatamadığım için ve uzun süredir bu kariyerde devam ettiğim için Sidibe ismini görünce değişik geldi ama çok hoşuma gitti![]()
Mükemmel bir kariyer, hayranlıkla okudum... Devamını sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim, başarılar...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferlerde milliyetçi duyguların kurbanı olmuşsun kaptan :7
Seto iyi olmuş, Trundle gibi 6-7 sezon bekliyorum en az![]()
Başarılar Galler transfer için zor lig Seto iyi transfer ah bide 5-6 yaş genç olsa (:
Trundle 40 yaşında bırakmıştı biraz zor
Olsaydı gelmezdi zaten bizeGaller popülarite açısından bir türlü yükselemiyor.Zaten ülke nüfusu 3milyon oyuncu çıkmıyo da doğru düzgün.Taraftarda çok az.Biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama bu şartlarda işimiz zor.
Başarılar usta. Litex maçını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Litex'i eleriz gibi geliyor.
Şampiyonlar Ligi Playoff Eleme 1.Maç
Yeni transferimiz Japon oyuncu Seto'nun maçın başında attığı harika golle ilk maçı kazanıyoruz
Klüp tarihinde bir maçtan elde edilen en yüksek bilet kazancı Litex maçında gerçekleşti
Corbett Sports Welsh Premier League 2.Hafta
Yedekler sezona kötü başladı
Şampiyonlar Ligi Playoff Eleme 2.Maç
Rakibe karşı üstün oynamama rağmen uzatmalarda attığım gol bana Şampiyonlar Ligi kapısını açtı.Rakip kaleci yaptığı müthiş kurtarışlarla maçın yıldızı oldu
Şampiyonlar Ligi'nden gelen para
Şampiyonlar Ligi'nde Neath B Grubu'na düştü.B Grubundaki rakiplerimiz geçen sene olduğu gibi 1.torbadan Sevilla(İspanya), 2.torbadan PSG(Fransa) ,3.torbadan CSKA Moskova(Rusya) oldu
Kardeşim korkmana rağmen Litex'i evine yollamışsın, tebrikler. Gruplarda ne yapıcan merak ediyorum, 2-3 puan alsan iyi diyorum..
Corbett Sports Welsh Premier League 3.Hafta
Neath'e neler oluyor!!Son yıllarda lige ambargo koyan Neath sezona çok kötü bir başlangıç yaptı ve 3 maçta 1 puan aldı.Teknik direktör Ömer Yıldız en kısa zamanda olaya müdahele edecek ve takımı toplayacak
ŞL Sonrası kayıplar normalde 3 maç ta 1 puan kötü olmuş Şlde 4 puan alırız.
Kura şanssızlığı yine sürüyo. 3. torbadan dişine göre bi takım gelse en azından Avrupa Ligi'nde bi yerlere gelicez ama olmayınca olmuyo.
Balance ne durumda bir koyarmısın hocam ?