1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Türkiye liglerinde oyuncuların YÜKSEK kontrat istemesi?

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Default Türkiye liglerinde oyuncuların YÜKSEK kontrat istemesi?

Türkiye'de kontrolum altına aldığım tek takım FENERBAHCE.

Diğer takımları bilemiyorum, ama kesin ayndır.

Atıyorum, Gökhan Gönül.

5-10 hafta sonra mutsuz oluyor yeni kontrat isterim diyor.

Yeni kontrat öner diyorum ; Gerçek hayatta asla istemeyeceği bir para olan yıllık 6.5 milyon € imza parası için 3.5 milyon € menajeri ise 3 milyon € istiyor.

Bu neden böyle? Sırf bu yüzden Gökhan'ı sözleşmesinin bitimine 7-8 ay kala 7-8 milyon €'ya satıyorum.

Patch 12.0.4

Önceki patchlerde de aynı sorun vardı.

2. Default

Kardeş bide sen beni düşün Quaresma'ya yıllık 36.500.000 mn tl veriyorum vay halime

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben hiç oynamadım tr ligi ama bu rakamlara imza atılyıorsa kadroyu tamamen kendi yetiştirdiğiniz yabancılardan kurun 15 yaşında getirsen 25te türk oluyorsa tamam işte 22den sonra 3 yıl kirada gezsin. 25 te kadroya al
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

4. Default

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben hiç oynamadım tr ligi ama bu rakamlara imza atılyıorsa kadroyu tamamen kendi yetiştirdiğiniz yabancılardan kurun 15 yaşında getirsen 25te türk oluyorsa tamam işte 22den sonra 3 yıl kirada gezsin. 25 te kadroya al
    Çok dogru diyosun hocam ama lazım bu futbolcularda yapacak birşey yok. el mahkum

Oyun ileri görüşlü. Türk liginin gidişatı orası. Bence gayet normal. Emre gibi biri gerçekte 3.5M Euro alıyor senelik. Buna primler vs. ekli değil yani.

Nesil
    2007

Sezon başı teklif yap.Çok daha düşük ücretlere imzalatabiliyosun.Örneğin yıllık 7-8 MN Euro isteyen kalecimle 3 MN'ye anlaştım.5 MN isteyen ofansif ortasaha oyuncumla 3 MN'ye anlaştım vs. vs.

arkadaşlar tüm takımlarımda oluyor Türkiye'de 3.ligde bile
    hocam regeni getir yarım sezon oynasın maaşını atıyorum 100 ise 700 olarak başlıyor kontrata

8. Default

O zamn soRun türklerin kökünde

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Oyun ileri görüşlü. Türk liginin gidişatı orası. Bence gayet normal. Emre gibi biri gerçekte 3.5M Euro alıyor senelik. Buna primler vs. ekli değil yani.
    biraz basit bi ileri görüş ama. Gökhan'ı arsenal, juve, atl madrid... gibi takımlar alsa bile imza parası olarak 3,5m vermez neticede.

yine de evet, Türkiye liginin gidişatı oraya doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

diğer oyunculara verdiğin maaş ne kadar fazla ise o oyuncuda ona göre para ister.kilit oyuncu statüsünde olduğunu düşünelim gökhanın.diğer kilit oyuncuların aldığı para kadar para isteyecektir.

Türk olsun veya yabancı olsun, genellikle (oyunun itibar derecelendirmesine göre) Türkiye'de oynamak yerine Avrupa'da 2.sınıf bir takımda oynamayı bile daha çok tercih ediyorlar. Madem beni kadronda çok istiyorsun parayı bastıracaksın diyor nazikçe

hocam oncelikle nacizane 2 tane tavsiyem olucak

1) oyuncunun menajeri oyuncum kontrat istiyo kıl yun fln diye konusunca oyuncu ile konus ''performansı gosterki sana kontrat onerim'' gibi bir sık var onu soyle bu oyuncuyu belirli bir zaman idare ediyor oyuncu gaza geliyor

2) sozlesme tekliflerini kesinlikle asistanına birakma adam bol keseden paraları dagıtıyor benim eski kariyerim de volkan haftalık 150 bin alıyodu

bunları yaparsan biraz da olsa bu sıkıntıdan kurtulmus olursun

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Aynı dertten muzdaribim.2 çalım atan adam hemen 6-7 M TL maaş istemeye başlıyor ama asıl bu uçuk istekler oyunculara gelen teklifleri reddettiğin zaman oluyor.Adam madem göndermiyorsun o zaman çok para vereceksin diyor.Allah'ın açgözlüsü

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hocam Türkiye'ye yabancılar 18 yaşını doldurunca gelebiliyorlar.

O maaş konusu gerçek anlamda can sıkıcı ve oyuncuların her transfer teklifinden sonra da kontrat istemesi ayrı sinir bozucu birşey.

Tr liginde oyuncular çok yüksek paralar alıyor gerçektede.Oyunada bu yansıyor.

Nesil
    2003

1. Oyunculara sezon ortasinda degil, sezon sonunda transfer doneminde sozlesme teklif edin.

2. Oyuncu buna ragmen yuksek fiyat cekiyorsa, sozlesmesini o an icin yenilemek istemiyordur

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by CaTaL View Post
    Tr liginde oyuncular çok yüksek paralar alıyor gerçektede.Oyunada bu yansıyor.

TR liginde hangi oyuncu yıllık 5-6 milyon € alıyor?

En fazla 4 alıyordur.

Onlar da belli zaten.

Mesaj Yetkileri