sandalyeme mutlaka tuneyerek otururum bir de surekli keci sakalımla oynarim...
Rakip takım atakdayken taktik ekranına girince gol yiyorum![]()
Valla direk ''Play'' a basıyorum.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben degisiklik yapmayı kafama koyunca bir pozisyonun daha gecmesini bekliyorum belki fikrim degisir diye.![]()
Öyle öyle maç bitiyor, demi Yiğit.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
her maça başlamadan önce gs formamı giyerim
Gol yedikten sonra Fatih Terim gibi dilimi dışarı çıkarırım.2 dakika sonra atarız genelde..
![]()
Maçlarda ayağa kalkar teknik direktör edası ile turlarım etrafı.![]()
Benim kariyerdeki Piris hic orta yapmadigindan dolayi ekrana karsi orta yap diyip elimle isaret ediyorum, bu huyu yeni gelistirdik. Sagolasin Piris
neler varmış ya hepsini tek tek okudumda
Basın play e izleyin arkadaş,amma dert etmişsiniz![]()
70.Dakika'da her ne olursa olsun değişiklik yaparım.Bi maçı kaybetmişsek ve 70.dakikada değişiklik yapmamışsam kesin bu yüzdendir![]()
Karşıyaka maçından önce İntikam Marşını tek geçerim sonuç verir![]()
Eğer gol yersem ya da rakip 3-4 kez devamlı atak halinde ise (önemli anları oynat modu) mutlaka taktik ekranına girerim.Oyuncu değişikliği veyahut taktik değişiklik yapmasam bile mutlaka basarım o butona.Ayrıca 65-70. dk.larda gol yemiş ve yenik duruma düşmüşsem mutlaka forvet değiştiririm.Adam 9.3 ortalama ile bile oynasa farketmez çıkarırım.Giren oyuncum mutlaka gol atar ama![]()
maçlardan önce bu maçı kesin alırız demiyorum içimden dersek hep birşey oluyor ya berabere kalıyoruz yada kaybediyoruz.
penaltı atarken atmasını istediğim köşeye sürekli tıklarım, oraya atmaz ama gol olur![]()
Maçı tek başıma izlerim.Kardeşimi asla odaya almam maç anında.Eğer kardeşim odadaysa ve benim takım maçı kaybetmişse bu tamamen kardeşimin suçudur.![]()
muhakkak besmele çekerimmouse kendi takımımın üzerindedir her an deişiklik yapabilirm die
guardıola gıbı takım elbısemı gıyer,maçları ole oynamaya baslarım
Uğur değilde motivasyon ve gaza gelmek için büyük maçlarda maç oynanırken Manowar - Warriors of the World açıyorum.
vay anasını bende kendimi deli sanardım lan
benim tek yaptığım ki bu batıl inanç değil ; maça giderken geçen maçtaki kadroyu onaylayıp girmem,aynı kadro aynı yedeklerlede çıkacak olsam tüm kadroyu siler,yeniden tek tek dizerim.böyle yapınca sanki sanal zeka benim oyunu daha ciddiye aldığımı düşüynüyor gibi hissediyorum.
maç oynanırken tacticse asla giremem oyun durmadıkça kıllanıyorum acayip hele birde gol yersem
ha bi de juve formamı karsı koltuga sererim ama grili olanını.hep kazanmısımdır
Ben oyuncularla konuşuyorum.
" KOŞUYOR BAKSANA KOŞUYOR ŞUNA PAS VER HEH BAK ORTALA KOŞMA! KOŞMA ORTALASANA ANLAMIYON MU?! Gol yeme yoksa va.. YEME DEDİK Dİ Mİ?! "
Oyuncularla değil bilgisayarla (ya da kendi kendine?) konuşuyor arkadaş anladığım kadarıyla(?!)