1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Ve Artık Blue Square Bet Premier Leagudeyiz ! (Boston Utd 2.Sezon)

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by lascar View Post
    Teşekkürler hocam.Şu an çok ama çok acil forvet ihtiyacım var belki Blue Square Bet North ya da South tan yolu geçmiş arkadaşlar vardır bi öneride bulunabilecek olan var mı ?
    Bende aynı ligte oynuyorum ve kulübüm Solihull Moors FC.
    Takımımda hiç transfer yapmadım yani yaptığım oyuncularıda denemedim genç yetenekleri personel tavsiyesiyle aldım.Çok beğendiğim 2.oyuncum var forvet.

Sİmon Johnson
    Danny Spencer

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    Bende aynı ligte oynuyorum ve kulübüm Solihull Moors FC.
    Takımımda hiç transfer yapmadım yani yaptığım oyuncularıda denemedim genç yetenekleri personel tavsiyesiyle aldım.Çok beğendiğim 2.oyuncum var forvet.

Sİmon Johnson
    Danny Spencer
    demin ikisini de denedim fakat yönetimin cimriliğinden ötürü alamadım ne yazık ki

3. Default

demin ikisini de denedim fakat yönetimin cimriliğinden ötürü alamadım ne yazık ki
    Bonservisli oyunculara rastlamadım ama sanırım bende aynı sorunu yaşayacağım Para olupta vermezlerse bırakır giderim vallahi

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    Bonservisli oyunculara rastlamadım ama sanırım bende aynı sorunu yaşayacağım Para olupta vermezlerse bırakır giderim vallahi
    herhalde bet square ligine yükselince -bi üst lige yani- bişeyler düzelir düzelmeli gibi

5. Default

herhalde bet square ligine yükselince -bi üst lige yani- bişeyler düzelir düzelmeli gibi
    ilk iş stadlara ve alt yapıya önem vermek.Maçı 60 yeri geliyor 50 taraftar izliyor hocam bize de yazık yani

Mesaj Yetkileri