1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olaya bakış açımız nedir ben onu anlamıyorum?

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, Lefter ve Can Bartu gibilerinin yanında Ziya Şengül olmamalı. Kulübün menfaatlerini kendi çıkarlarının önünde görmek diyorum buna, doğru konuşmak, yanlış konuşmak, muhalefet olmaktan daha öte bir durum.
    Lefter ve Can Bartu'nun kulubun yaninda olmasinin nedeni, menfaatlerinin kulubun yaninda olmalarini gerektirmesi olmasin?

Insanoglu tarih boyunca hep kendi menfaati icin hareket etmistir. Bu menfaat her zaman para olmaz. Itibar, saygi veya bir olusumun parcasi olmak da olabilir.

Yarin menfaatler degisebilir ama bu kisilerin Fenerbahce tarihinin onemli kisileri oldugu gercegi degismez bence.

Ve yinelemiş oluyorum tekrar, genelin memnuniyeti ciddi bir olayda düşünülürken, bu kadar basit bir olayda neden düşünülmüyor?
    Rahatsiz eden icin degistirmek 30 saniye.

Playoff meselesinde editor ile degisiklik yapmak mumkun degildi.

Hala aksi olsa aksini savunurdun diye düşünüyorum abi, nedense Fenerbahçe konularında hep böylesin, ki bu yaklaşımda olmadığın konularda bile artık o kadar alıştım ki, önyargıyla direk o düşünceye kayıyorum, genel cevaplarına baktığımda.
    Fenerbahce konularinda hep boyle degilim. Butun takimlarin konularinda hep boyleyim. Yukarida da hatirlattim. Emre ilk Fenerbahce'ye geldiginde sevilen futbolcular listesinden cikartilmamasi gerektigini savunan da bendim. Galatasaray'da oynadigi donemde Caner'in sevdigi kulupler listesinde Fenerbahce'nin olmasini da savunan bendim.

Gunluk olanlarin hepsinin hemen veritabanina yansitilmasini isteyen dusunceye karsiyim ben. Bir oyuncu kontrat imzalar, o hemen yansitilir. Ama bir sezonda 5-6 mac iyi oynadi diye buyuk iyilestirmeler istemek bana ters geliyor. Tipki 5-6 mac kotu oynayan oyuncuyu yerin dibine indirmek ters geldigi gibi. Birisi futboluyla ve kaptanligiyla bir takimin efsanesi olmayi hak etmisse, ettigi iki laf da onun efsaneligini ortadan kaldirmaz diye dusunuyorum.

Ozellikle Stoch konusunda bir sey yazmistim, hatirlarsin belki. Stoch bir cok kisinin yukseltilmesini istedigi ve iyi oynadigi 7 haftalik donemde 90 dakika basina 3.85 sut atiyordu rakip kaleye. Sow takima katildigindan beri Sotch'un 90 dakika basina sut sayisi 1.95. Eh tabii goller de azaldi. Herkes Stoch'un o 7 haftalik performansini istedi israrla. Simdi son 7 haftadaki performansini isteyen ise yok.

Gokhan Gonul sezon basindan beri rezil futbol oynuyor, su ozelligi dusebilir yazan bir kisi olmadi hala. Fenerbahceli veya degil. Ama daha 6-7 mac izlenmis Sow'un her turlu ozelliginin yukselmesi konusunda yorum yapiliyor.

Ozellikle Fenerbahce basliklarinda makul yaklasimlar okumaya hasretim. Bu durumda tabii muahlif goruntu veririm.
    Last edited by perpetua : 27.Mart.2012 at 20:36

Mesaj Yetkileri