1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Bir İngiliz Klasiği | Fulham Football Club [l.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tam mağlubiyet serilerini takımı batırmadan bitirmek zor oluyor diyecektim ki Chelsea maçı ile kırmışsın o seriyi. Fulham için iyi yerlerdesin. Devam !

Ufak bir ayar : O mağlubiyet serisinden bir daha görmek istemiyorum ona göre oyna !
    Zaten oyunculara özel olarak söyledim Zafer uyardı diye, şimdi 3 maç daha ekleyeceğim, o maçlarla beraber 5 maçta 1 gol yediler sadece
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Welbeck transferi ilaç gibi gelecektir. İniş çıkışlara rağmen gayet iyi gidiyorsun.
    Ya tam iniyoruz, ya tam çıkıyoruz Welbeck daha uyum sağlayamadı pek, dökülüyor.

Premier Lig 24. Hafta

2 maçlık galibiyetimizden sonra Blackburn deplasmanından 1 puanla ayrılıyoruz.Galip gelmek için her şeyi yaptık.Çok iyi oynadık ama o kadar çok gol kaçırdık ki, hele ki Welbeck..

Premier Lig 25. Hafta

Her şey mükemmel giderken, biri gelir takımın ağzına okur ya, aynen öyle oldu.Tek kale oynuyoruz, müthiş pozisyonlara giriyoruz, adam geliyor orda kırmızı kart yiyor ve her şey tersine dönüyor.10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynadık ama yine gol bulamadık.2 haftada oyun olarak 6 puan almamız gerekirken 1 puan aldık, çok şanssızız.

UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu 1. Maç

Sonunda gereken patlamayı yaptık ve Avrupa Ligi 1. Eleme turunun ilk ayağında Metalist'e karşı mükemmel bir oyunla 4-0 kazandık.Son 5 maçtır çok iyi savunma yapıyoruz ve sadece 1 gol yedik, onda da 10 kişi kalmıştık.Bugün ofansif olarakta çok iyidik Ruiz'in takıma dönmesiyle.Turu büyük ölçüde garantiledik artık.

Mesaj Yetkileri