Originally Posted by
perpetua
Onerilerin hepsini kabul edecegiz diye bir kaide yok.
Ben de sizin inat etmenizi anlayamiyorum acikcasi. Bir orta noktada bulusalim teklifi de verdim ama ona cevap bile alamadim.
Yani ya sizin dediginiz olacak, ya sizin dediginiz. Bu oyunu sadece Fenerbahceliler oynamiyor.
Sadece kozmetikse, bir etkisi yoksa, başka takımın taraftarlarının umrunda olduğunu sanmıyorum Ziya Şengül'ün kalmasının ya da çıkartılmasının. Orta yol nasıl olacak? Ziya'sı kalıp Şengül'ü mü çıkacak? Ya çıkacak ya da kalacak. Bu kadar kişi çıkması gerektiğini savunuyorken, siz neden çıkartmamak için inat ediyorsunuz? Bu oyunu oynayan da bizleriz. Bu durumu önemseyenler de bizleriz. Resmi araştırma ekibinin görüşleri aldığı bir forumda görüşlerimizi dile getiriyoruz. Siz dışında karşı görüş mesajı yazan yok neredeyse. Ama ısrarla kalmasını savunuyorsunuz. Her istediğimizi yapın demiyoruz. Ziya Şengül'ün Fenerbahçe içindeki durumunu size aktardık. Kusura bakmayın ama Fenerbahçe dışından birisiniz siz. Taraftar forumlarında neler yazılıyor hakkında, yapılan organizasyonlarda Ziya Şengül'e yönelik neler söyleniyor takip ediyor musunuz? Biz bunları bilerek, kimimiz yaşayarak Ziya Şengül'ün çıkartılması gerektiğini savunuyoruz. Bir organizasyon düzenlenmişti geçenlerde. Eski sporcuların katıldığı, Ziya Şengül yoktu. 3 Temmuz sonrası yaptıkları yüzünden gelemez çünkü. Diyorsunuz ki Alex çok seviliyor. Gelecekte muhalefet yaparsa çıkartılmalı mı? Düne kadar o listede olmayanlar vardı. Hala olmayanlar var. Önümüzdeki seride muhtemelen yer vereceksiniz. Ziya Şengül bugüne kadar durduysa bundan sonra durmasın. 1 sene sonra taraftardan, camiadan özür diler ya da ne bileyim ortam yumuşar tekrar eklersiniz. Şu an kendisi nefret edilen birisi. Ama size laf anlatmak inanın çok zor. Kendi inandığınızı yapacaksınız. Artık eminim ki bu söylediklerimizin hiçbir önemi yok sizin için.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...