Quote Originally Posted by nannar View Post
ilerleyen sezonlarda oyunun yavaşlıgını gidermek için geçmişe dair bazı bilgilari silebileceğimiz klasörler var mı acaba ? eski serilerde bir ara vardı sanki ama ?
Hiçbir bilgim yok hocam o konuda, ama ilerleyen sezonlarda daha doğrusu ilerleyemiyorum ben.
Quote Originally Posted by malpince View Post
al karşına konuş abi, güzellikle söyle derdini.

konuya gelirsek maçlarda masa üstüne gelip sağ tık-yenile yaparsan 5-6 kere belki biraz düzelir maç içinde donması falan
Onunla alakası olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü 10 saniyede bir ''f5''leyen biri olarak.
Quote Originally Posted by futureless View Post
Alican bir sürü soğutucu çeşidi var , usbden takılan kullanıyorum ben de . Fişlilerden öneririm ama .Onun dışında , virüs tarzı bişey vardır diye düşünüyorum ben de . Soğutucu bi yerde işlemcini korur , sen al derim.
Onların özelliklerini hiçbirini bilmiyorum. Hangi marka hangi model, fişli mi, usbli mi ? Onları msn'den konuşalım bir ara.
Quote Originally Posted by alper3 View Post
Hocam bilgisayarı o şekil etkileyen bir virüs var ise taratmakla birşey olmaz. Sadece virüs varmı yokmu onu öğrenirsin, bazen onu bile öğrenemeyebilirsin. Format atarsan bilgisayara kesin çözüm olur uğraşmassın.
Tarattırdım. 2-3 tane tehdit buldu ve onları sildim. Üstelik yamalarıda sildim ama değişen bir şey yok yine, aynı tas aynı hamam.

Bide şöyle birşey var. Bu laptop'a W7 yüklü. Bende eski laptop'tan kalan W Vista Business cdsi var, bu laptop'a format attığımda o cd'deki Vista'yı kurarsam, sorun olur mu?