1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: fm'ye nasıl ve ne zaman başladınız?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yıl 2003.
    kuzenim bize gelir..
    bana cmyi kurar..
    hem de hastası olacaksın olum bu oyunun diyerek...
    ben de ona "git işine ne hasta olcam derim"
    ama o yaz günde ortalama 8 saat cm oynarım
    hastasıyım kardeşim..
    o gün bugündür cm ve fmnin...

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli fm oynuyorum ilk olarak 2001 de başlamıştım halada dewam ediyorum bu oyunun emekliliği yok istediğin yaşa kadar oynayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

internet cafe de baktım oynuorlar cm 03-04 tü galiba sonra dedimki adamlara bak ya öyle bos bos ekrana bakıolar Cs fln oynamak varken sunların yaptıgına bak dedim sonradan arkadas zorla oynattı sonra hemen cd sini aldm ve evde basladım o günden bu güne hala oynuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben bu seriye fm 5 ile başladım.Arkadaşın dükkanına gittiğimde en nefret ettiğim oyun türü olan manager oyunu oynuyordu.Bende öylesine katıldım ve hastası oldum.2,5 yıldır oynuyorum.Şİmdi o arkadaşla düşman olduk
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

biz aile dostlarımıza ziyarete gitmiştik orda yaşıtım olan cocukla yeni tanıştım CM 01/02'yi oynuyordu we bana ufak ufak anlattı beni sarmıştı oyun ztn kendimde futbolcu oldugum icin hemen bi pc aldırdım bizimkilere we oynamya başladım bi gün benimde ismim olcak diyodum cm 03/04'te bende oyunun icinde wardım ama artık yokum inşallah FM 2007'de tekrar olıcam

Mesaj Yetkileri