Sayfa 21 / 61 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Gaziantepspor - Ankaragücü maçım geçersiz sayılıyor ama Galatasaray-Orduspor maçından aldığım puan siliniyor...Anlamadım ben bu puanlma sistemini, mantığını. Şimdi tahmin ettiğim şekilde 7 maç 1 bitseydi ne olacaktı acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gaziantepspor - Ankaragücü maçım geçersiz sayılıyor ama Galatasaray-Orduspor maçından aldığım puan siliniyor...Anlamadım ben bu puanlma sistemini, mantığını. Şimdi tahmin ettiğim şekilde 7 maç 1 bitseydi ne olacaktı acaba?
    Tahminlerinin hepsi geçerli. Sadece 7 tane aynı olan tahminden, en fazla puan kazandığın tahmine karşılık gelen puan eklenmedi.

Doğru tahminlerin ve karşılığı puanlar aşağıdaki gibi;

Gaziantepspor - Ankaragücü 1 - 1 puan
    Gençlerbirliği - Manisaspor 1 - 2 puan
    Galatasaray - Orduspor 1 - 3 puan
    Antalyaspor - Bursaspor 2 - 4 puan

7 tane "1" kazanır tahmininden en fazla puan getiren maç Galatasaray - Orduspor maçı. Bu yüzden o maça karşılık gelen 3 puan eklenmedi.

Benzer şekilde Alicanfmfan'ın da 7 tane aynı sonuç tahmininden en fazla puanı kazandığı Galatasaray - Orduspor maçının karşılığı 3 puanı eklenmedi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

3.lük için oynarken yerimizi kaybedicez nerdeyse. Normal sezonu 4. olarak bitirebilirsek iyidir.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tahminlerinin hepsi geçerli. Sadece 7 tane aynı olan tahminden, en fazla puan kazandığın tahmine karşılık gelen puan eklenmedi.

Doğru tahminlerin ve karşılığı puanlar aşağıdaki gibi;

Gaziantepspor - Ankaragücü 1 - 1 puan
    Gençlerbirliği - Manisaspor 1 - 2 puan
    Galatasaray - Orduspor 1 - 3 puan
    Antalyaspor - Bursaspor 2 - 4 puan

7 tane "1" kazanır tahmininden en fazla puan getiren maç Galatasaray - Orduspor maçı. Bu yüzden o maça karşılık gelen 3 puan eklenmedi.

Benzer şekilde Alicanfmfan'ın da 7 tane aynı sonuç tahmininden en fazla puanı kazandığı Galatasaray - Orduspor maçının karşılığı 3 puanı eklenmedi.
    O zaman yine hata var. Hadi kabul ettim, varmış öyle acayip bir kural onu geçtim Puanlamanın altında yazan şey şu :
    33. Haftaya Özel Bilgilendirme:
    Alıntı:
    GeNç KaRTaL´isimli üyeden Alıntı
    7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
    Bu kural doğrultusunda Deus Dominus ve Alicanfmfan'ın Gaziantepspor-Ankaragücü maçı için yaptıkları tahminden kazandıkları puan 0 olarak işlenmiştir.
    Gaziantepspor - Ankaragücü maçı 1 puan getirmişti, o maçtan puan almadılar demişsiniz. Hadi onu da geçtim yanlış yazıldı diyelim, en çok puan kazandığım karşılaşma Galatasaray-Orduspor maçı değil, o maç 3 puan, Antalyaspor-Bursaspor maçı 4 puan. O zaman kurala göre 6 puan almam gerekiyordu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O zaman yine hata var. Hadi kabul ettim, varmış öyle acayip bir kural onu geçtim Puanlamanın altında yazan şey şu :

Gaziantepspor - Ankaragücü maçı 1 puan getirmişti, o maçtan puan almadılar demişsiniz. Hadi onu da geçtim yanlış yazıldı diyelim, en çok puan kazandığım karşılaşma Galatasaray-Orduspor maçı değil, o maç 3 puan, Antalyaspor-Bursaspor maçı 4 puan. O zaman kurala göre 6 puan almam gerekiyordu
    Galatasaray-Orduspor maçı yerine Gaziantepspor-Ankaragücü maçı yazmışım. Benim hatam. Özür dilerim.

En çok puan aldığın tahmin, Antalyaspor-Bursaspor. Ancak bu maça yaptığın tahmin, farklı tahmin. 7 tane 1 biter, 1 tane 0 biter, 1 tane de 2 biter tahmini yapmışsın. Aynı olan 7 tahminden, yani 1 biter tahminlerinden kazandığın en yüksek puan Galatasaray-Orduspor maçı. O yüzden o maçın puanı iptal edildi.

Tamam anladım şimdi, sağol açıklama için Ben genel en yüksek puanlı tahminim iptal ediliyor zannettim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

7de4le gidiyorum bu hafta.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9'da 6 ile kapattım haftayı, hiç fena değil. 12.likten 10.luğa tırmanarak hedeflediğim noktaya ulaşacağımı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

9da4 oldu.Yerimizi kaptırmasak bari.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

34.cu haftanin sonuclari ne zaman aciklancak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    34.cu haftanin sonuclari ne zaman aciklancak
    Onunla ilgileniyorum şu an

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default 34. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 sira yukseldik hedefim ilk 3"du ama zor 4.culugu zorlucaz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

El Barto benim bulunduğum yeri istiyordu, istediğini alacak sanırım bu gidişle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Düşüşteyim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

farklı 3 maç kuralı play offlarda kalksın bence. şimdi baktım 2 tane farklı oynamışım ve değiştirecek maç bulamıyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9. sıraya kadar yükselerek lig başından beri en iyi derecemi yakaladım nihayet. Fakat, altımdaki arkadaşlarla aramda çok az puan farkları var. Bir anda 14. falan da olabilirim yani. Haftanın 1.liğini de 3 puanla kaçırmışım. İlk defa çok yaklaştım, ama olmadı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    farklı 3 maç kuralı play offlarda kalksın bence. şimdi baktım 2 tane farklı oynamışım ve değiştirecek maç bulamıyorum
    Bu kuralı şu aşamada değiştiremeyiz. Süper Final ve Spor Toto Kupası'nda da ygulanmaya devam edilecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

4.lükle adım eşleşti artık 2 aydır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu kuralı şu aşamada değiştiremeyiz. Süper Final ve Spor Toto Kupası'nda da ygulanmaya devam edilecek.
    maç sayısı azaldı ama o eksilen maçı niye diğer taraftan siliyoruz ki mecburi olan yerden silmek daha mantıklı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

maç sayısı azaldı ama o eksilen maçı niye diğer taraftan siliyoruz ki mecburi olan yerden silmek daha mantıklı
    Bu kuralla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor Ofiste. Kaldırılma gibi bir karar çıksa bile bu hafta için kaldırmamız doğru olmaz. Tahminler yapılmaya başlandı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

6/6 gidiyorum yanlış bakmadıysam
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default SF & STK 1. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 8 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.

Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması SF & STK 1. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.

SF & STK 1. Haftaya Özel Bilgilendirme:

Kural: 6 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 7 ve 8 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.

Bu kural doğrultusunda benbenim'in Antalyaspor-Kayserispor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

20 puan iyidir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

3er 3er yaklasiyor Ahmet, tehlike canlari calmaya basladi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her geçen hafta 4.lük riske giriyor. Bu hafta saglam tahminler lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

di canio ben maçtan önce tahminimi değiştirmiştim. http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=27

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

di canio ben maçtan önce tahminimi değiştirmiştim. http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=27
    Haftanın tahminlerinin yapıldığı konunun ilk mesajında aşağıdaki gibi bir uyarı mevcut. Bu uyarı nedeniyle yazdığın ilk mesaj geçerli sayıldı.

* Üyelerin 1'den fazla farklı tahmin mesajı yazması durumunda ilk mesaj geçerli sayılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

23 puan iyi iyi (:

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    23 puan iyi iyi (:
    Bu hafta kırpmayı unutmuşum senin puanları, sevin.

Sayfa 21 / 61 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri