Gaziantepspor - Ankaragücü maçım geçersiz sayılıyor ama Galatasaray-Orduspor maçından aldığım puan siliniyor...Anlamadım ben bu puanlma sistemini, mantığını. Şimdi tahmin ettiğim şekilde 7 maç 1 bitseydi ne olacaktı acaba?
Gaziantepspor - Ankaragücü maçım geçersiz sayılıyor ama Galatasaray-Orduspor maçından aldığım puan siliniyor...Anlamadım ben bu puanlma sistemini, mantığını. Şimdi tahmin ettiğim şekilde 7 maç 1 bitseydi ne olacaktı acaba?
Tahminlerinin hepsi geçerli. Sadece 7 tane aynı olan tahminden, en fazla puan kazandığın tahmine karşılık gelen puan eklenmedi.
Doğru tahminlerin ve karşılığı puanlar aşağıdaki gibi;
Gaziantepspor - Ankaragücü 1 - 1 puan
Gençlerbirliği - Manisaspor 1 - 2 puan
Galatasaray - Orduspor 1 - 3 puan
Antalyaspor - Bursaspor 2 - 4 puan
7 tane "1" kazanır tahmininden en fazla puan getiren maç Galatasaray - Orduspor maçı. Bu yüzden o maça karşılık gelen 3 puan eklenmedi.
Benzer şekilde Alicanfmfan'ın da 7 tane aynı sonuç tahmininden en fazla puanı kazandığı Galatasaray - Orduspor maçının karşılığı 3 puanı eklenmedi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
3.lük için oynarken yerimizi kaybedicez nerdeyse.Normal sezonu 4. olarak bitirebilirsek iyidir.
![]()
O zaman yine hata var. Hadi kabul ettim, varmış öyle acayip bir kural onu geçtimPuanlamanın altında yazan şey şu :
Gaziantepspor - Ankaragücü maçı 1 puan getirmişti, o maçtan puan almadılar demişsiniz. Hadi onu da geçtim yanlış yazıldı diyelim, en çok puan kazandığım karşılaşma Galatasaray-Orduspor maçı değil, o maç 3 puan, Antalyaspor-Bursaspor maçı 4 puan. O zaman kurala göre 6 puan almam gerekiyordu33. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Alıntı:
GeNç KaRTaL´isimli üyeden Alıntı
7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
Bu kural doğrultusunda Deus Dominus ve Alicanfmfan'ın Gaziantepspor-Ankaragücü maçı için yaptıkları tahminden kazandıkları puan 0 olarak işlenmiştir.![]()
Galatasaray-Orduspor maçı yerine Gaziantepspor-Ankaragücü maçı yazmışım. Benim hatam. Özür dilerim.
En çok puan aldığın tahmin, Antalyaspor-Bursaspor. Ancak bu maça yaptığın tahmin, farklı tahmin. 7 tane 1 biter, 1 tane 0 biter, 1 tane de 2 biter tahmini yapmışsın. Aynı olan 7 tahminden, yani 1 biter tahminlerinden kazandığın en yüksek puan Galatasaray-Orduspor maçı. O yüzden o maçın puanı iptal edildi.
Tamam anladım şimdi, sağol açıklama içinBen genel en yüksek puanlı tahminim iptal ediliyor zannettim.
7de4le gidiyorum bu hafta.![]()
9'da 6 ile kapattım haftayı, hiç fena değil. 12.likten 10.luğa tırmanarak hedeflediğim noktaya ulaşacağımı düşünüyorum.![]()
9da4 oldu.Yerimizi kaptırmasak bari.![]()
34.cu haftanin sonuclari ne zaman aciklancak
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
1 sira yukseldik hedefim ilk 3"du ama zor 4.culugu zorlucaz![]()
El Barto benim bulunduğum yeri istiyordu, istediğini alacak sanırım bu gidişle.
Düşüşteyim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
farklı 3 maç kuralı play offlarda kalksın bence. şimdi baktım 2 tane farklı oynamışım ve değiştirecek maç bulamıyorum
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
9. sıraya kadar yükselerek lig başından beri en iyi derecemi yakaladım nihayet.Fakat, altımdaki arkadaşlarla aramda çok az puan farkları var. Bir anda 14. falan da olabilirim yani.
Haftanın 1.liğini de 3 puanla kaçırmışım. İlk defa çok yaklaştım, ama olmadı.
![]()
4.lükle adım eşleşti artık 2 aydır.![]()
6/6 gidiyorum yanlış bakmadıysam![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 8 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması SF & STK 1. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
SF & STK 1. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Kural: 6 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 7 ve 8 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
Bu kural doğrultusunda benbenim'in Antalyaspor-Kayserispor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
20 puan iyidir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3er 3er yaklasiyor Ahmet, tehlike canlari calmaya basladi![]()
Her geçen hafta 4.lük riske giriyor.Bu hafta saglam tahminler lazım.
![]()
di canio ben maçtan önce tahminimi değiştirmiştim. http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=27
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
23 puan iyi iyi (: