1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence oyunun üzerinde 18 yaşından küçükler oynamamalı yazmalı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Arkadaşlar ben kaba yerimizin uyuşmaması için bikaç şey biliyorum kendi bulduğum: .
    1-Sürekli aynı şekilde oturmayın,
    2-Arada bir omuzlarınızı belinizi falan oynatın, kalkıp oturun,
    3-Maçlarda maçı başlattıktan sonra koltukta oturmayın(taktik verirken hariç,ama ben bazen o zaman bile ayakta veriyorum taktiği) ayağa kalkın pc nin karşısında eller bağlı bi şekilde maçı izleyin.Hem insan kendini harbiden o takımı çalışıtırıyo gibi hissediyo

Bunları yapın bakın farkı görüceksiniz.Yaw bizde sanki doktor gibi konuştuk.Ama hakkaten faydası oluyo...

Quote Originally Posted by Lim10
    Arkadaşlar ben kaba yerimizin uyuşmaması için bikaç şey biliyorum kendi bulduğum: .
    1-Sürekli aynı şekilde oturmayın,
    2-Arada bir omuzlarınızı belinizi falan oynatın, kalkıp oturun,
    3-Maçlarda maçı başlattıktan sonra koltukta oturmayın(taktik verirken hariç,ama ben bazen o zaman bile ayakta veriyorum taktiği) ayağa kalkın pc nin karşısında eller bağlı bi şekilde maçı izleyin.Hem insan kendini harbiden o takımı çalışıtırıyo gibi hissediyo

Bunları yapın bakın farkı görüceksiniz.Yaw bizde sanki doktor gibi konuştuk.Ama hakkaten faydası oluyo...

doktor gıbı konuşmuşsun ama iyi Konuşmussun ne demısler nerde hareket orda bereket

Mesaj Yetkileri