1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir futbolcunun takımını bu kadar belli edecek bir dövme yaptırması olanaksız geliyor bana. Yani genç bir oyuncunun ben beşiktaşlıyım yada fenerbahçeliyim demesi normal şartlar altında kariyerinde diğer büyüklerden teklif alma şansını azaltır ve aklı başında kimse bunu yapmaz. Başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum dövmenin.

Kaldıki beşiktaşlıysa da bu problem değil,harika oynuyor takımımıza değer katıyor, önemli olan bu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bir futbolcunun takımını bu kadar belli edecek bir dövme yaptırması olanaksız geliyor bana. Yani genç bir oyuncunun ben beşiktaşlıyım yada fenerbahçeliyim demesi normal şartlar altında kariyerinde diğer büyüklerden teklif alma şansını azaltır ve aklı başında kimse bunu yapmaz. Başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum dövmenin.

Kaldıki beşiktaşlıysa da bu problem değil,harika oynuyor takımımıza değer katıyor, önemli olan bu.
    Burak açıkladı Beşiktaşlıyım diye sonra gol atmayı bırakmadıya mantıklı olanda bu zaten.Kovalımmı Beşiktaşlıyım dedi diye dimi ama.SOnra ekledi Trabzon için canımı veririm diye zaten burnu kırıldı kafası yarıldı beyin kanaması geçirdi.Her ne kadar ben gelmesini istemiş olsamda hala sevmesemde o bizim takıma bir değer katıyor.Gökhanda öyle Fener'e katkı sağlıyor.

Mesaj Yetkileri